Een cadeau krijgen of weggeven? Kies maar!

Een cadeau krijgen of weggeven? Kies maar!

Een cadeau krijgen of weggeven? Kies maar!

Sjoukje bedacht afgelopen jaar een super actie; vlak voor kerst vorig jaar wilde ze mensen blij maken. Mensen met minder middelen en minder kansen. Bovendien is het weggeven van een cadeau soms leuker dan er eentje krijgen (vind ik). Er zijn een hele hoop mensen die er ook zo over denken, maar niet weten voor wie ze die gulle gever moeten gaan uithangen. Daar heeft Sjoukje iets op gevonden.

Ze koppelde mensen aan elkaar; een ontvanger en een gever. En zo maakte ze beide blij. Eind 2016 deden er ruim honderd mensen mee.

“Het was een groot succes!”

“Op Facebook verschenen foto’s van prachtige pakjes en de ontvangers waren regelmatig in tranen van ontroering”

Dit jaar gaat ze het groter aanpakken en heeft ze onder andere mijn hulp ingeroepen. Met z’n allen willen we er een grootse actie van maken en ik weet zeker dat ik ook op jouw hulp kan rekenen!

Wat is de bedoeling?

Wil je graag een ‘gulle gever’ worden? Dan kun je een cadeau of geld voor een cadeau doneren. Richtlijn voor het cadeaubedrag is ongeveer €10,-. Het hoeft echter geen gekocht cadeau te zijn, een zelfgemaakt cadeau mag natuurlijk ook!
Wil je graag een ontvanger zijn? Dan kun je jezelf inschrijven tussen 8 en 20 november. Binnenkort dus. Zodra er net zoveel ontvangers als gevers zijn, gaat de inschrijving dicht. Dus wees erbij als je mee wilt doen.

Ken je iemand die je ook een cadeautje gunt?

Breng deze actie dan bij hem of haar onder de aandacht. Je kunt namelijk alleen jezelf opgeven. En kinderen. Je kunt ook invullen of je graag een Sinterklaas- of een kerstcadeau wilt. Daar kan de gever dan rekening mee houden met de verzending.

Gevers kunnen eveneens opgeven of ze graag een cadeau voor een volwassene of voor kinderen willen geven, en of ze de voorkeur geven aan Sinterklaas of Kerst. Op basis van de wensen wordt er vervolgens zoveel mogelijk gematcht.

 

Een cadeau krijgen of weggeven? Kies maar!

Wat ik weggeef?

Natuurlijk doe ik ook actief mee aan deze actie en verstuur daarom 10 maal een creatief cadeau. Doe jij ook mee? Het maakt niet uit of je meedoet als gever of als ontvanger. Beide is even leuk en op deze manier zorgen we er voor dat iedereen gelukkig is. Laten we er samen een spetterende actie van maken.

Wat deze genereuze actie nog geweldiger maakt

Het geld dat overblijft wordt overgemaakt aan de voedselbank!

Lees hier álle informatie over deze geweldige actie.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?