Kerststress | De kerstoutfit en de foute trui

Kerststress | De kerstoutfit en de foute trui

Kerststress | De kerstoutfit en de foute trui

We zijn er bijna! Maar de feestdagen staan al voor de deur en je hebt nog geen kerstoutfit. Wat nu? Er zijn tal van collega’s die de meest prachtige outfits aanprijzen, reviewen en hele lijsten voor je opgesteld hebben. Kijk hier maar eens:

Christmas Countdown | X-two Kerst outfits (plussize fashion)

Kerstoutfits voor baby & peuter meisjes

Inspiratie – Mijn ideale kerstoutfit

Dat hoef ik dus niet nog eens te herhalen.

Ik wil graag wat fóute kerstoutfits met je delen. 😉

Kerstoutfits

Zie jij je man al in één van deze pakken aan het kerstdiner zitten?

 

Kerstoutfits

Jij in een kerstlichtjes jurk en je man in een gebreide trui met capuchon met hetzelfde thema.

Bovenstaande foute kerstoutfits zijn echt allemaal te koop.

Alle gekheid op een stokje

Het is natuurlijk geen geschreven wet dat je er tijdens de kerstdagen chique en netjes uit moet zien, maar het is iets wat je zelf wilt. Stel je voor dat je uit eten gaat of bent uitgenodigd bij familie of vrienden. Dan wil je er natuurlijk op je best uitzien en het liefst met iets nieuws.

 

De kerstoutfit en de foute trui

Een aantal tips

Ik wil je toch nog een aantal tips meegeven bij het uitzoeken van je kerstoutfit als je die nog niet hebt. Allereerst hou het dicht bij jezelf. Koop geen kleding die je de rest van het jaar niet meer aantrekt. Zorg dat je kerstoutfit bij jouw persoonlijke stijl past. Het mag best opvallen, daar is het tenslotte kerst voor, maar als dat niet bij je past moet je het niet doen.

Kies een outfit met een klein detail wat het geheel feestelijk maakt. Denk aan een glittertje, een blote schouder of een mooie panty.

Draag je tijdens ‘normale’ feestjes wel eens een jurkje dan kun je daarvoor kiezen. In een jurk met een mooie glitterpanty ben je al snel feestelijk gekleed.

Kies ook voor kleuren die bij je passen, een kleur die je vaker draagt. Rood is natuurlijk dé kerstkleur, maar als het je niet staat, voel je je er tijdens de feestdagen ook niet prettig in. En het komt in de kast terecht waar het waarschijnlijk niet meer uit komt.

Wil je helemaal veilig dan kies je voor zwart. Een zwarte jurk is feestelijk maar ook elegant. Je kunt ook voor knalkleuren kiezen mocht je dat mooi vinden. Het is immers feest. Goud en turquoise is een hele mooie combi.

Accessoires kunnen ook een goede toevoeging zijn. Hiermee kun je een simpele outfit al feestelijk doen lijken.

De foute kersttrui

En om terug te komen op de foute kersttruien; ze zijn niet eens meer zo fout. De laatste jaren is de trui zo populair geworden dat er zelfs een speciale Kersttruiendag is uitgeroepen in Nederland. Ze zijn echt een hot item geworden doordat veel sterren ze zijn gaan dragen zoals Justin Bieber en Tayler Swift.

Dus vind je het té gek, zo’n foute kersttrui, leef je dan uit. Je bent in ieder geval heel trendy. Het kán!

Kerstoutfit

kerstoutfit

 

Wat je kerstoutfit ook zal zijn, zorg dat je je er lekker in voelt.

Heb jij je kerstoutfit al gekocht?

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?