De laatste cadeaus en het inpakken

Kerststress | De laatste cadeaus en het inpakken

Kerststress | De laatste cadeaus en het inpakken

Heb je alle kerst cadeaus al binnen? Ik niet. En ik heb ook helemaal geen zin meer om door die drukke winkels te sjouwen op zoek naar iets wat er niet meer is. Ik was bij Action op zoek naar een cadeau van mijn lijstje en kon niet vinden waar het stond. En door de mensenmassa kon ik geen verkoper vinden om het te vragen. Dus kwam ik er na twintig minuten zelf achter dat het uitverkocht was! Dat dus. Daar heb ik nu geen zin meer in. Ik ga online shoppen. En met de levertijden van tegenwoordig kan dat in deze laatste paar dagen nog prima.

 

De laatste cadeaus en het inpakken

Voor elk wat wils

Deze serie begon ik met het lijstje en de cadeaus. Maar wiens naam staat er op dat lijstje; is het een volwassene of een kind, een dame of een heer? Ik heb een paar leuke suggesties voor je verzameld voor alle mogelijkheden.

Voor een meisje

Voor een jongen

Voor een vrouw

Voor een man

DIY kerst cadeaus

De allerleukste en meest persoonlijke cadeaus zijn natuurlijk de zelf gemaakte. Een cadeau waar aandacht aan is geschonken en tijd aan is besteed, is altijd een dierbaar cadeau. Om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Op Pinterest heb ik een aantal ideeën voor je verzameld.

Kerststress | De laatste cadeaus en het inpakken

Kerststress | De laatste cadeaus en het inpakken

De verpakking

Ben je niet zo handig in het maken van je eigen cadeaus of wil je je zelfgemaakte cadeau nog meer op laten vallen, maak dan een originele verpakking. Op dit Pinterest bord heb er een aantal opgeslagen.

Kerststress | De laatste cadeaus en het inpakken

Label it

Om je (zelfgemaakte) cadeau in een originele verpakking helemaal af te maken, dan hoort er natuurlijk ook een mooi labeltje aan.
Hier zijn gratis printable kerst labels, ‘just for you’.
Vooral de ronde labels zijn perfect voor aan je zelfgemaakte potjes. Met de labels maak je je cadeau origineel en af. Alsjeblieft!

Kerstlabels - gratis downloaden bij waarismam.nl

 

 

Dit is een onderdeel van de Decemberserie Kerststress. De rest van de serie kun je hier vinden.

 

Wist je dat?

Dit kan ik je niet onthouden! Nu de Kerstdagen zo dichtbij zijn worden er veel, soms hoge, kortingen gegeven. Profiteer ervan, doe ik ook. Bij Bol.com bijvoorbeeld. Kijk maar eens.

 

Heb jij je kerstcadeaus al gemaakt en/of gehaald?

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?