Moederdag

Ontwerp je Moederdag kaart zelf

Ontwerp je Moederdag kaart zelf

Tijdens Vader- en Moederdag sta ik er altijd op dat er alleen zelfgemaakte cadeaus worden gegeven. Moederdag (en ook Vaderdag uiteraard) is een dag waarop een moeder wordt gewaardeerd, een dag waarop de moeder die doorgaans alleen maar geeft, nu eens iets krijgt. Maar die waardering moet dan wel van de kinderen zelf komen en niet uit je (vaak eigen) portemonnee. De waardering die je dan als ouders krijgt in de vorm van een zelfgemaakt cadeau is hun aandacht, tijd en moeite die ze er in hebben gestoken.

Nu geef ik uiteraard ook zelf een Moederdag cadeau weg en ook dit jaar ben ik inmiddels al op zoek naar een mooi idee om zelf iets te maken voor mijn moeder. Het internet staat er bol van dus er zal vast en zeker een mooi idee tussen staan waarvan ik genoeg inspiratie krijg om er mijn eigen van te maken. Een mooi kaartje sturen met een sprekende, persoonlijke tekst is dan uiteraard een begin.

Kaartjeposten heeft een webwinkel dat mooie Moederdag kaarten aanbiedt om te versturen. Uit een 50-tal kleurige, grappige en sierlijke kaarten kun je een keuze maken tussen een enkele of een dubbele kaart.

 

Moederdag

 

 

Het ontwerpproces

Eenmaal de kaart gekozen ga je verder naar het ontwerp proces. Het is even zoeken hoe de online editor werkt, maar als je het eenmaal door hebt én goed leest gaat het eigenlijk vanzelf. Mocht je er toch niet uitkomen dan is er altijd nog de Klantenservice. Via e-mail krijg je vrijwel meteen een reactie en uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen op werkdagen.

Constante vernieuwing

Ik ontwierp mijn Moederdag kaart op mijn laptop en kan geen oordeel geven over het gebruik via een mobiele telefoon of een tablet. Maar mocht je dit willen of niet anders kunnen dan moet je nog heel even wachten. De editor om je kaarten te ontwerpen en/of foto’s in je kaart te plaatsen is voor de smartphone en de tablet over ongeveer 4 weken klaar is. Het is dus duidelijk dat er voortdurend wordt vernieuwd en wordt meegedacht om het versturen van een kaart zo eenvoudig mogelijk te maken.

Het bestelproces

Het bestelproces in de webwinkel gaat probleemloos en de stappen hierin zijn heel gemakkelijk te volgen. Wat ik ideaal vind is dat je zelf de datum van verzending kunt kiezen. In principe hoef je nu geen smoes meer te verzinnen waarom je geen verjaardagskaart hebt verstuurd. En voor de prijs hoef je het echt niet te laten. Je hebt al een vrolijke ansichtkaart voor minder dan een euro. Waar vind je nog zo’n voordelig cadeau? Het is zelfs mogelijk om via een Excel-sheet alle adresgegevens in te voeren, deze op te slaan in een adresboek voor een volgende keer, zodat je bijvoorbeeld voor elke maand je verjaardagskaarten kunt inplannen. Ideaal!

 

En hup! het eerste deel van mijn zelfgemaakte Moederdag cadeau is al klaar.

Verzending

Kaarten die je op werkdagen uiterlijk om 15.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt, verpakt en verzonden. Je kunt je kaarten ook laten bezorgen op je eigen adres, of afhalen, om ze zelf te versturen. Dit is ideaal als het gaat om kaarten met je eigen foto en tekst die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken.

Het bedrijf

Bij Kaartjeposten kun je niet alleen Moederdag kaarten versturen, maar ook Verhuiskaarten, Beterschapkaarten, Uitnodigingen en zelfs Rouwkaarten. Op verschillende andere websites kun je tevens zelf je Geboortekaarten en Trouwkaarten ontwerpen, laten drukken en laten versturen naar alle familie, vrienden en kennissen.

Kaartjeposten bestaat al sinds 2004, en hebben dus al meer dan 12 jaar ervaring in het drukken en versturen van online gemaakte kaarten.

Wat ga jij weggeven op Moederdag?

deze post is

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?