39 Schoencadeautjes voor vele uren lees- en knutselplezier

39 Schoencadeautjes voor vele uren lees- en knutselplezier

39 Schoencadeautjes voor vele uren lees- en knutselplezier

Aanstaande zaterdag is het weer zover; de Goedheiligman stapt in zijn boot vanaf het zonnige Spanje om in Nederland de kinderen tijdens Pakjesavond te bezoeken. Maar ook van te voren komt hij af en toe voorbij om ze midden in de nacht de schoenen te vullen. Deze zogenaamde schoencadeautjes moeten wel een aardigheidje blijven.

Een boek als schoencadeau

Eind 2016 maakte ik een december doeboek als schoencadeau. Een e-boek waarin knutsels, planners en andere leuke ideeën stonden om met je kleintjes te doen tijdens de spannendste periode van het jaar. Er is me zelfs al gevraagd of ik er dit jaar weer eentje ging maken. Het antwoord daarop is “nee, helaas”. Niet omdat ik niet wil, maar omdat het veel werk is en veel tijd vergt. En ik niet weet waar ik die tijd vandaan moet toveren op zo’n korte termijn én nog zoveel andere leuke dingen in petto heb.

Er zijn al zoveel leuke boeken gemaakt die als schoencadeautjes zeer geslaagd zijn. Daarom heb ik een overzicht voor je gemaakt.

Schoencadeautjes – tot 2 jaar

Schoencadeautjes – tot 4 jaar

Schoencadeautjes – tot 6 jaar

Schoencadeautjes – tot 8 jaar

Schoencadeautjes – tot 11 jaar

Schoencadeautjes – vanaf 12 jaar

Toegift!

Lees alle reviews over Het grote Sinterklaas voorlees- en doeboek

“Met dit voorlees- en doeboek boek geniet je nóg meer van de vrolijke tijd rond Sinterklaas. Voor de intocht knutsel je je eigen pietenmuts, en als je je schoen zet, doe je daar natuurlijk een mooi versierd verlanglijstje in. Als het Pakjesavond is, versier je de kamer met feestelijke vlaggetjes en bak je een echte verjaarsdagstaart voor Sinterklaas. Speel om pepernoten met het sinterklaasspel, en als je er dan nog te veel hebt om op te eten, maak je er een lekker toetje mee! Verder vind je in dit boek puzzeltjes, liedjes en de leukste voorleesverhalen over Sinterklaas!”

Lees alle reviews over Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet + CD

“De sinterklaasliedjes horen bij de mooiste bagage die kinderen in Nederland meekrijgen op hun levensreis. Makkers Paul en Thedo hebben ze met weinig geraas en heel poëtisch de 21ste eeuw ingeschreven. Zodat deze prachtige liedjes weer 200 jaar mee kunnen. Dan zijn wij er al lang niet meer… maar Sinterklaas natuurlijk wel!”

Lees alle reviews over Het Sinterklaasboek – het kerstboek

“Dit omkeerboek beschrijft de belevenissen van Otje en zijn zusje Nenny aan het einde van een jaar. 
In Het Sinterklaasboek beleven ze de intocht, het schoen zetten, het maken van verlanglijstjes, het bezoek aan een groot warenhuis waar ze Sinterklaas en Zwarte Piet ontmoeten, en de uiteindelijke 5-decemberavond. De spanning loopt dan hoog op. Zal Otje zijn langgekoesterde wens, een hondje, in vervulling zien gaan?”

Bron: Bol.com

 

Heb jij al nagedacht wat er straks in de schoentjes moet? Of heb je al schoencadeautjes gehaald?
39 Schoencadeautjes voor vele uren lees- en knutselplezier

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?