Back to Work - ik ben er klaar voor en zit boordevol plannen (1)

Back to Work | ik ben er klaar voor en zit boordevol plannen

Back to Work | ik ben er klaar voor en zit boordevol plannen

Een paar heerlijke weken zijn voorbij. Ik heb echt genoten deze zomervakantie en hoewel de zon het af en toe liet afweten in Holland, hebben wij toch nog riant van de zon mogen genieten in Zuid-Frankrijk. Binnenkort ga ik een heel verslag schrijven over mijn vakantie, maar ik start vandaag, helemaal fris en fruitig overigens, met een geheel ander onderwerp: Back to Work!

Want hoewel ik altijd geniet van een vakantie, van het weg zijn, geen zorgen, geen werk, even helemaal niets, ben ik ook helemaal dol op nieuwe starten. En zo’n nieuw begin start voor mij op 1 januari (logisch) en ook na mijn vakantie. En dat is vandaag dus!
Ik heb zoveel nieuwe ideeën, onderwerpen en weet ik wat, opgeschreven. Op een gegeven moment wist ik niet wat ik jullie als eerste moest gaan vertellen. Maar ik heb er structuur in aan weten te brengen en ook hierin een begin gemaakt.

Ik start daarom met de cursus Orde in de Chaos 2.0 aan jullie voor te stellen. De nieuwsbrief lezers zijn inmiddels op de hoogte, maar deze cursus, die als beta-versie met succes in het voorjaar heeft gedraaid, heeft een level-up ondergaan. De nieuwe versie gaat binnenkort van start. Als je op de hoogte wilt blijven of meer informatie wilt, lees dan hier verder.

Verder staan er voor dit jaar nog een challenge op de planning en een planner! Maar niet zomaar eentje. Ik ben er nog heel druk mee en kan er daarom nog niet veel over vertellen, maar de bedoeling is om het een uniek exemplaar te laten worden. Een echte planner voor een vrouw mét een huishouden. Uiteraard voor het nieuwe jaar, dus laat je verrassen 😉

Via de nieuwsbrieven houd ik jullie op de hoogte over deze nieuwe projecten.

 

Back to work

Ik verwen mezelf nog even met een nieuwe laptoptas …

Back to work

Back to work

Back to work

… en iets helemaal alleen voor mij

Deze zijn leuk hè!?

Back to Work

Back to Work

Back to Work

… en dan ben ik er weer helemaal klaar voor!

Jullie ook?

P.S.   Als je nog leuke suggesties hebt? Laat het me weten!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?