Ik wil je even voorstellen aan mijn nieuwe collega: Evelyn

Ik wil je even voorstellen aan mijn nieuwe collega: Evelyn

Een tijdje terug was ik op zoek naar een gastblogger. Dat ben ik overigens nog steeds. Maar ondertussen heb ik een hele leuke collega gevonden en vandaag stelt ze zich aan je voor.

Even voorstellen mijn nieuwe collega: Evelyn

Ik ben Evelyn Reidinga,

46 jaar, getrouwd met Bert (50) en moeder van twee zoons, Dennis (21) en Dion (20). Met heel veel plezier stel ik mij aan je voor, lezers van Waar is Mam. Ik ben heel blij en trots dat Helga de samenwerking met mij aan wil gaan en mij in de gelegenheid stelt om mijn hersenspinsels met je te delen!

Op dit moment ben ik werkzaam als coach voor vrouwen die op welke wijze dan ook vastlopen in hun werkende leven. Ik ben enorm blij dat ik de stap heb genomen om voor mezelf te beginnen. Ik doe nu waar mijn hart van gaat zingen en dat heeft zijn weerslag op mij als persoon en daarmee mee ook de rest van mijn omgeving. Ik heb -zeker dit laatste jaar, maar ook daarvóór- gemerkt dat alles in het leven draait om mindset.

Alles draait om mindset

Als die goed is, gaat alles net een stukje gemakkelijker: Als je denkt dat je iets kunt, dan klopt dat. Als je denkt dat je iets niet kunt, dan klopt dat ook.

Ik denk dat ik daarmee een toegevoegde waarde kan zijn aan Waar is Mam

Wat ik ook nog doe

Naast mijn eigen bedrijf heb ik een contract van 10 uur bij een welzijnsorganisatie: daar ben ik coördinator voor een project dat mensen in de betreffende stad met elkaar verbindt; het zogenaamde Noaberschap 2.0. Noaberschap is een soort burenhulp; vroeger was dit meer vanzelfsprekend dan tegenwoordig. Wij proberen met ons project mensen aan elkaar te verbinden, en ik moet zeggen: Dat is een geweldige baan!

In mijn vrije tijd haak ik graag, alleen is de grap dat ik zelden iets echt afmaak: ik heb van die periodes dat ik manisch zit te haken, en dan weer hele tijden niet. Gisteren heb ik overigens een sjaal en een muts AFgemaakt; een unicum! Laat de winter maar komen.

Even voorstellen mijn nieuwe collega: Evelyn En verder

Ik hou van lezen, ga graag met een vriendin of mijn man uit eten, ik hou van een wijntje, thuis of in de kroeg en ik probeer drie keer per week naar de sportschool te gaan om een groepsles te volgen. Dit lukt overigens niet elke week, maar twee keer lukt vaak wel.

Ik heb enorm veel zin om te beginnen met schrijven voor Waar is Mam: Tot snel!

Voel jij er ook wel iets voor om ons team te komen versterken? Lees dan hier hoe het werkt.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

1 reactie

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?