Ik ga je voorstellen aan twee nieuwe collega’s: Loukie & Jolanda

Ik ga je voorstellen aan twee nieuwe collega’s: Loukie & Jolanda

Altijd leuk een nieuwe collega. En twee nieuwe collega’s is daarom dubbel zo leuk. Vandaag stellen ze zich aan je voor.

Voorstellen aan twee nieuwe collega's

Mijn naam is Loukie

Als kersverse huismoeder ben ik op het internet gaan zoeken naar een huishoudschema. Het huishouden bijhouden is namelijk (nog) niet mijn sterkste eigenschap. Het schema vond ik bij waarismam.nl, evenals een oproep voor gastbloggers en ik besloot meteen mijn kans te grijpen. Schrijven over mijn dagelijkse beslommeringen is namelijk een fijne uitlaatklep voor mij.

Maar laat ik me eerst eens voorstellen, mijn naam is Loukie Alards, 32 jaar oud getrouwd met Joris en samen hebben we twee kinderen, een dochtertje Joey van één en een zoontje, Depp, van drie jaar oud. Eigenlijk ben ik altijd aan het werk geweest, tot voor kort werkte ik 4 dagen in de week. Echter hebben omstandigheden ervoor gezorgd dat ik sinds enkele maanden een echte huismoeder ben, dat vind ik best spannend want het is wel iets heel anders dus daarin heb ik nog veel te leren. Dit proces wil ik dan ook met jullie gaan delen, waar loop ik tegenaan? Welke oplossingen vind ik daarvoor?

“Binnenkort gaan we ook nog verhuizen dus qua organisatie en planning kan ik mijn lol op.”

Verder zijn mijn hobby’s, koken, lekker eten, wijn, schrijven, reizen, lezen en lekker in huis rommelen. Ik moet zeggen dat ik er altijd veel voldoening uithaal als alles dan wel weer op orde is. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om van mijn huishouden een geoliede machine te maken!

 

Voorstellen aan twee nieuwe collega's

 Mijn naam is Jolanda

Ik ben Jolanda Huijsmans, 54 jaar, getrouwd en moeder van een zoon van 27. Al bijna 30 jaar werk ik in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking. Op vele plekken gewerkt, de laatste 4 jaar werk ik als gezinsondersteuner. Ouders met een licht verstandelijke beperking, die kinderen en een huishouden hebben, ondersteun ik in de dagelijkse gang van zaken. Dit werk combineer ik met mijn eigen bedrijf – DigiBach.nl – dat ik samen met mijn zoon heb opgezet. Zo ben ik ook enthousiast aan het bloggen geslagen, om mijn ervaringen te delen.

Nadat ik in 1993 zelf kennis maakte met de Bachbloesem remedies van Dr. Edward Bach, en er veel baat bij had, wilde ik er meer van weten. Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd in de Bachbloesem remedies, door een opleiding te volgen. Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met Bachbloesems, met goede resultaten: een eenvoudige en doeltreffende therapievorm.

“Daar hou ik wel van: simpel, duidelijk en goedkoop voor iedereen toegankelijk”.

Ik heb er bewust voor gekozen om digitaal te werken, zodat het voor veel mensen toegankelijk is om persoonlijk advies te vragen en een flesjes bachbloesems aan te vragen dat bij jouw klachten past.

Mix van alle ingrediënten

Deze mix van kennis en ervaring maken mij wie ik nu ben en wat ik wil uitdragen met Digibach. Het zou toch mooi zijn, als het voor velen toegankelijk is om lekker in je vel te zitten en vitaal te kunnen leven!

“Als je gelukkig bent, trek je positieve eigenschappen aan”.

Veel succes

Voel jij er ook wel iets voor om ons team te komen versterken? Lees dan hier hoe het werkt.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?