Op de koffie bij

Helga gaat op de koffie bij … Els!

Helga gaat op de koffie bij … Els!

Dit jaar ga ik elke maand virtueel bij iemand van jullie op de koffie. Het spits wordt afgebeten door Els.

Els is getrouwd, moeder en werkt twee volle dagen in de week als apothekersassistente. Haar huishouden bestaat uit haar en haar man, James van bijna zeven, Tyler van drie en hond Roxy. Ze heeft Waar is Mam gevonden toen ze op zoek was naar een schema dat paste bij haar huishouden. Gelukkig heeft ze voldoende tijd om het huishouden te doen, doordat ze maar twee dagen werkt. Haar grootste probleem is echter het volhouden. Wanneer ze een nieuw schema heeft gaat ze heel enthousiast aan de slag, maar ze houdt het niet vol omdat ze het al gauw saai begint te vinden en er dan mee stopt.

“Mijn ideale huishouden is elke dag een opgeruimd en schoon huis en veel tijd om met de kinderen te spelen.”

 

Waar zou je wonen als je overal op de wereld zou kunnen wonen? En waarom?

Ik zou een bed en breakfast willen runnen in Engeland, mijn man komt uit Engeland. Ik houd gewoon meer van het Engelse leven.

Als je een hele week zou kunnen doen wat je zelf wilt, wat zou je dan doen?

Heel veel boeken lezen, Netflix kijken, uitstapjes maken

Wat is je favoriete film? Favoriete boek? Favoriete muziek? Hobby?

Favoriete films: The Fast en the Furious allemaal. Favoriete boeken: De grey reeks. Favoriete muziek: heerlijk jaren 90. Hobby’s: lezen, tv kijken, terrasje pakken en dagjes weg met mijn mannen

Hoe zouden je beste vrienden jou beschrijven als ze maar drie woorden mochten gebruiken?

Rustig, nieuwsgierig, lief

Waar en hoe zie jij jezelf over 10 jaar? Waar ben je en wat doe je? Hoe ziet je huishouden er uit?

Mijn jongens zijn dan 17 en 13, dus die hebben dan niet zoveel aandacht meer nodig van mama. ik hoop dat we dan verhuisd zijn naar het platteland een mooi huisje in de middle of nowhere.

Wat wilde je als kind worden? En is dat gelukt?

Ik wilde altijd dietiste worden en nee dat is helaas niet gelukt.

De vragen tijdens een gesprek met een kop koffie komen natuurlijk nooit van één kant. Daarom heb ik Els gevraagd welke vraag ze mij zou willen stellen. Haar vraag was:

Komt er binnenkort weer een challenge? Ik ben daar namelijk dol op.

Jazeker komt er weer een challenge. Deze stond al sinds december op de planning. Ongelukkigerwijs is dit er door alle storingen van de website nog niet van gekomen. Een challenge bedenken en uitwerken kost echter ook tijd en die is mij de komende periode hopelijk weer gegund. Je kunt dus binnenkort een challenge verwachten.

 

Wil jij ook virtueel bij mij op de koffie?

Op de koffie bij Helga

Als jij ook jouw huishouden wilt delen met de lezers van Waar is Mam, geef je dan op via de mail. Op dit moment kom je op de wachtlijst, maar ik kom natuurlijk altijd dat bakkie bij jou doen.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?