Een op maat gemaakte crème speciaal voor jou

Een op maat gemaakte crème speciaal voor jou

Een op maat gemaakte crème speciaal voor jou

Je weet dat ik normaal gesproken niet (vaak) over beauty en mode schrijf. Niet omdat het me niet interesseert, maar meer omdat ik denk dat jij daar niet op zit te wachten. Maar vandaag ga ik het eens over een andere boeg gooien. En dat verdienen we toch ook, na al dat gepoets! En dan wil ik natuurlijk niet over zomaar een nagellakje of een spijkerbroekje schrijven, maar wel een product met inhoud.
Deze crème viel mij op door de kreet “Een natuurzuivere crème op maat gemaakt”. Het deed me denken aan het huishoudschema op maat, weet je nog? Maar dit is iets heel anders natuurlijk. Elke huid is anders en verdraagt andere bestanddelen, dus het uitgangspunt is goed. Maar meer nog sprak mij dat ‘natuurlijke’ aan. Een op maat gemaakte crème, met alleen natuurlijke ingrediënten, speciaal voor mij…

De crème bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten die zonder dierproeven tot stand zijn gekomen.

Dat klinkt mij als muziek in de oren. Je zult het vast niet raar vinden dat ik al tig zogenaamde wondermiddeltjes heb geprobeerd met mijn huidproblemen. Dus een middel dat én natuurlijke ingrediënten heeft, én diervriendelijk is én ook nog eens speciaal voor mijn huid wordt samengesteld was voor mij de eye opener.

 

Een op maat gemaakte crème speciaal voor jou (1)

 

Maar wat zijn die ingrediënten dan?

Allerlei soorten natuurlijke oliën zoals amandel en avocado met een etherische olie voor het geurtje natuurlijk. Daarnaast wordt de crème aangevuld met een lijst aan mogelijke ingrediënten, maar niet met allemaal natuurlijk. Het gaat immers om een op maat gemaakte crème, dus deze worden zorgvuldig gekozen bij jouw huid. En ik moet zeggen de lijst is lang, maar ik kan er niets raars in ontdekken.

Hoe komen ze er op?

Natuurlijk is het zaak dat je je nek uitsteekt wanneer je boven wilt komen drijven in de wereld vol met crèmpjes, vetjes en zalfjes. Maar ondanks dat ze hier, tot nu toe, een uniek concept neerzetten was dit niet de insteek. Het is ontstaan in 2012 doordat ze individuele, natuurlijke huidcrèmes ontwikkelden voor mensen met huidklachten zoals eczeem, psoriasis en acne.  En niet persé om ze te behandelen, want dit is meestal niet mogelijk vanaf (alleen) de buitenkant, maar om de klachten te verlichten. Dit bleek zo succesvol dat ze drie jaar later besloten natuurlijke crèmes te gaan maken voor een breder publiek.

Hoe werkt dat dan?

Om vast te stellen welke crème bij jouw huidtype past moet je een vragenlijst invullen waarin alle details aan de orde komen. Naar aanleiding hiervan wordt vastgesteld wat je huidtype is. Maar dat is niet alles. Daarnaast moet je een aantal foto’s uploaden die worden vergroot en bestudeerd. Aan de hand hiervan kunnen ze vaststellen of er sprake is van bijvoorbeeld pigmentvlekken, rode adertjes, rimpels en poriën. Ook kunnen ze zien of je huid zonschade heeft.

Als laatste vind er dan nog een zogenaamde energetische fotometing plaats. Dit wordt gedaan met behulp van biosensoren, allemaal moeilijk, maar het komt erop neer dat dit een zeer secuur resultaat oplevert. Op basis van alle bovenstaande resultaten wordt jouw persoonlijke recept vastgesteld.

Om te voorkomen dat je een persoonlijke crème krijgt thuisgestuurd met een vreselijke geur wordt je uiteraard ook gevraagd van welke geur je absoluut niet houdt. Dit alles zorgt er dan voor dat jij een kleine week later een volledig, op maat gemaakte crème (dag- en nacht) voor jouw huid en smaak, in huis hebt.

En het wordt nog persoonlijker

Je mag tijdens dit hele proces ook nog het uiterlijk van je flacon bepalen, goud of zilver, hoe glamorous wil je het hebben. En als slagroom op de taart komt je eigen naam komt erop te staan! Dit betekent ook dat er nergens een exact dezelfde crème als die van jouw is. Het wordt speciaal voor jou gemaakt.

 

Een op maat gemaakte crème speciaal voor jou

Nieuwsgierig naar dit unieke product?

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar dit product? Of heb je ook last van een probleemhuid of ouderdomsvlekken? Lees dan eens op hun website wat ze voor jouw kunnen beteken of voor meer informatie. De website van Personal Cream vind je hier.

Heb jij ook een probleemhuid? En gebruik jij ook een crème die verlichting geeft?

 

Dit artikel bevat gesponsorde links

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

4 reacties

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?