Voorstellen nieuwe gastblogger Diane

Ik wil je even voorstellen aan een nieuwe collega: Diane

Ik wil je even voorstellen aan een nieuwe collega: Diane

We hebben er een leuke collega gastblogger bij, bij het team van Waar is Mam. Vanaf januari kun je van haar ook leuke schrijfsels verwachten. Ze stelt zich vandaag aan je voor.

Nieuwe gastblogger Diane

Ik ben Diane

Ik ben 45 jaar, al 23 jaar getrouwd met Tom en wij hebben een dochter, Anja, van 14 jaar en een zoon, Rick, van 11 jaar.
Ik werk 4 dagen in de week als gastouder. Ik vang de gastkindjes bij mij thuis op van maandag t/m donderdag. Voorheen werkte ik 3 dagen in de week maar na afgelopen zomervakantie ben ik naar 4 dagen gegaan.

Mijn hele weekend bestond uit schoonmaken

Een maand of 2 geleden merkte ik opeens dat ik doordat ik een vrije dag had ingeleverd een beetje met het huishouden in de knoop kwam. Naar mijn idee begon het rommelig te worden in huis en daar voelde ik mij niet prettig bij. In het weekend liep ik het hele huis schoon te maken. Waardoor ik het gevoel had dat ik alleen nog maar aan het werk was. Moet zeggen dat mijn man ook niet te beroerd is om wat in huis te doen hoor. Die hielp in het weekend ook gerust mee met schoonmaken. Maar eigenlijk wil ik dat helemaal niet en wil ik het weekend gewoon gezellig tijd met mijn gezin doorbrengen, vooral de zondag.

Ik zocht een bruikbaar huishoudschema

Zo ging ik dus is op internet rondsnuffelen om te kijken of er niet ergens een bruikbaar huishoudschema te vinden was.

En ja, die vond ik dus hier bij Waar is Mam.

Ik besloot gelijk om mij in te schrijven voor de “Routine in 4 weken.” Moet zeggen dat dat de moeite waard is om te volgen. Heb er al een hoop van opgestoken.
Op dit moment zijn we de zolder aan het verbouwen dus het is weer een rommeltje in huis maar daar gaat vanaf januari 2018 verandering in komen. Dan ga ik proberen om me aan de dagschema’s te houden.

Ik heb misschien te veel Hobby’s

Verder heb ik veel hobby’s. Misschien wel te veel. Zo vind ik het leuk om kleding te maken, ’s avonds zit ik vaak te haken van beestjes (amigurumi’s tot kleding voor mijzelf aan toe) Ik heb een Silhouette Cameo (snijmachine) waar ik kaartjes mee maak maar ook kleding mee kan versieren door uit flex of flock strijkvinyl dingen te snijden en dat op shirts of truien te strijken. En ik vind het erg gezellig om met mijn gezin dagjes weg te gaan naar dierentuin of pretpark.

Ik ga bloggen voor Waar is Mam

Het lijkt mij dus leuk om te gaan bloggen over of het mij gaat lukken om mijn huishouden weer op orde te krijgen in 2018 met behulp van alle tips die ik in Routine in 4 weken heb meegekregen. En alle andere leuke dingen die op mijn pad komen. Ik heb er wel even over na moeten denken of het bloggen echt iets voor mij is maar we gaan het gewoon proberen.

Groetjes Diane

Voel jij er ook wel iets voor om ons team te komen versterken? Lees dan hier hoe het werkt.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

1 reactie

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?