Het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel

Het huishoudschema is elke maand te downloaden en wanneer je lid bent van Firma Huishouden krijg je van mij elke dag een reminder op je tijdlijn van Facebook.
Het maken van deze reminders vergen echter veel werk én tijd en dat laatste ontgaat het me nogal eens aan. En doordat een aantal van jullie mij heel duidelijk heeft gemaakt hoe zeer jullie gehecht zijn aan de reminders moest ik iets anders bedenken.

Elke maand het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel

Zelf krijg ik elke dag een reminder van mijn huishoudtaken via mijn mobiel, dit heb ik zo ingesteld via de computer. En doordat de reminders maken voor de Facebook groep mij teveel tijd kost (en tijd is ook bij mij geld 😉 ) lijkt me dit ook een goede uitkomst voor jullie. Ik moest alleen bedenken hoe ik dit ging doen en dat heb ik gedaan 😉

Niet alleen voor de leden van Firma Huishouden, maar voor iedereen die gebruik maakt van mijn gratis huishoudschema is dit een uitkomst!

Het zou toch te gek zijn wanneer je een eigen agenda op je pc hebt waarin al deze taken afzonderlijk vermeld staan, toch? En het zou te gek zijn als je daarvan ook nog een melding krijgt, een reminder wanneer je wat moet doen, toch? En het zou nog gekker zijn als dit op je mobiel kon, toch?

DAT KAN!

 Het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel

Wat houdt het in

Via een agenda op je mobiele telefoon staan alle huishoudtaken van het gratis huishoudschema ingepland. Alles in één overzicht.

Het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel

PLUS

Tien minuten voordat een huishoudtaak begint ontvang je een reminder!

Het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel

PLUS

Uitgebreide informatie over die betreffende huishoudtaak, tips en links.

Het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel

KORTOM

Superhandig!

Wil jij ook het huishoudschema inclusief reminders op je mobiel?

Je ontvangt:
  • het bestand PLUS
  • de volledige instructies PLUS
  • levenslang alle huishoudtaken afzonderlijk en het huishoudschema inclusief reminders PLUS uitleg en tips!
Bestel het hier