Huishoudkit - compleet pakket met planners, tips, taken en overzichten om het huishouden te runnen

Het huishouden in een uur per dag | complete huishoudkit

Het huishouden in een uur per dag | complete huishoudkit

Het huishouden doen in maar een uurtje per dag is razend populair. Steeds vaker ontvang ik mail met vragen, meldingen van deelacties en aanvragen om lid te worden. Sommige vragen worden zo herhaaldelijk gesteld dat ik tijd tekort kom om ze allemaal te beantwoorden. Er moet immers ook dagelijks een interessant artikel online ūüôā

Jij vraagt, ik draai

Maar juist omdat bepaalde vragen steeds terugkwamen werd mij iets duidelijk. Er blijkt dus veel behoefte te zijn aan meer informatie, meer printables, meer schema’s,¬†meer tips, etc.

En zo is de Waar is Mam Huishoudkit ontstaan. Een compleet pakket om jouw huishouden georganiseerder te laten verlopen, meer regelmaat met als gevolg een schoon en opgeruimd huis.

Het huishouden in een uur per dag - complete huishoudkit (1)

In ‘het huishouden in een uur per dag’ heb ik uitgelegd hoe ik dat doe en bewezen dat dit kan. Echter is me duidelijk geworden dat dit niet voor iedereen geldt. En daarmee wil ik je helpen en mijn kennis met je delen.

Het bijhouden van een schoon huis kan zowel een beloning als een frustratie zijn. Natuurlijk is het mogelijk om je huis schoon te krijgen, maar om dat zo te houden kan een grote uitdaging zijn. En waarom zou je gaan staan poetsen als het de volgende dag weer een puinhoop is?

De onderneming van je gezin, het huishouden bijhouden en je hoofd niet verliezen kan behoorlijk stressvol zijn. Je hebt het gevoel alsof het geen zin heeft of weet niet hoe je een schoon, georganiseerd en gastvrij huis moet krijgen en/of te houden. En al zou je de tijd kunnen vinden dan nog weet je niet waar je moet beginnen.

“Ik begrijp het helemaal!”

Ook jij kunt je huishouden in een uur per dag doen

echt waar!

Ik vertel je hoe, geef je de instructies en handvatten om het ook te leren en daarmee een routine op te bouwen zodat het huishouden doen ook op de automatische piloot gaat.

Vertrouw me!

Er zijn dagen bij waarop ik zoveel werk dat ik niet eens aan mijn eigen huishouden toekom en zelfs niet aan voldoende nachtrust. Maar mijn huishouden kan het hebben! En dat komt door mijn routine. Deze is al jaren hetzelfde en juist door de regelmaat is het niet erg, én niet zichtbaar, dat er een dag, of zelfs een paar dagen worden overgeslagen.

“En hoe ik dat doe vertel ik je¬†in de

Waar is Mam Huishoudkit”

De Waar is Mam Huishoudkit bestaat uit lijsten, planners, overzichten, schema’s, een kalender, informatie, instructies, inspiratie en toegang tot een groep met gelijkgestemden. √Čn elke maand een¬†extra seizoensplanner.

Lees hier veel meer informatie over de Huishoudkit

Liever persoonlijker?

Werk jij 40 uur per week? Werk je onregelmatige diensten? Ben je chronisch ziek en niet altijd in staat om te poetsen? Heb je andere redenen waarom je het huishouden niet bij kunt houden?

Dan Kan Ik Je Helpen.

Ik maak speciaal voor jou een huishoudschema op maat

Kijk hier hoe

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?