GRATIS HUISHOUDSCHEMA MAART 2017

Gratis huishoudschema April 2017 en Maart in vogelvlucht

Gratis huishoudschema April 2017 en Maart in vogelvlucht

Ook in maart gaan de veranderingen (lees: verbeteringen) gewoon door. Een aantal er van zal je zijn opgevallen, maar het merendeel gebeurt achter de schermen.
De maand begon met een aantal gratis planners voor dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse takenEen agenda bijhouden is op school of voor je werk de gewoonste zaak van de wereld. Maar waarom zou je dat ook niet thuis gaan doen, waar soms de meest uiteenlopende afspraken en plannen in elkaar moeten passen. Het plannen van het huishouden is een manier om overzicht en rust te krijgen.
En deze maand natuurlijk ook weer het gratis huishoudschema.

 

Plannen is de fundering van het huishouden

 

Binnen nu en twee maanden zullen veel kinderen weer strak staan van de zenuwen, inclusief twee van mij, vanwege de aankomende examens. In 9 Tips om je kind te helpen bij examenstress kun je lezen hoe jij je kind kunt helpen tijdens deze stressvolle periode.

In Tips voor het wassen van kleding deel 1 geef ik een aantal tips die voor sommige heel gewoon zijn, maar voor de jongste generatie niet echt. Deel twee van deze serie kun je lezen in april.

Halverwege maart ging de voorjaarsschoonmaak van start; De 25 dagen Challenge. En dit blijkt een succes! Velen schreven zich al in om voor elke dag een handige checklist, links en tips te ontvangen. Je kunt nog meedoen en de voorgaande checklists downloaden. Aanmelden kan hier.

De nieuwe rubrieken van maart

In deze nieuwe rubriek kwam al online:

Lezersvraag | Het ontbijt overslaan, is dat verstandig?

Lezersvraag | Hoe gevaarlijk is de lucht die we inademen?

Roest aan je auto voorkomen | Snelle Tip

In de rubriek ‘Hoe je’…

De rubriek waarin wordt uitgelegd hoe je bepaalde dingen aanpakt.

Hoe je stinkend keukentextiel kan voorkomen of opfrissen

Hoe je nu zorgt voor meer tuinplezier straks

Hoe je van een stinkend toilet afkomt

Hoe je de was droogt als het regent

NIEUW E-BOOK: HOMEMADE KEUKENREINIGERS

Het tweede deel van de Homemade Reinigers is inmiddels ook uit: Homemade Keukenreinigers.

Homemade Keukenreinigers - Receptenboek

In dit tweede deel vind je onder andere recepten om een zelfgemaakte ontsmetter te maken, een vaatwasmiddel en nog meer om je keuken schoon te maken.

Andere favoriete artikelen in maart

Iedereen heeft recht op een dak boven zijn hoofd

Mijn geheim Hidradenitis Suppurativa en Vitiligo

De voor- en nadelen van de meest voorkomende manieren van verwarmen

Als klap op de vuurpijl

Het ‘probleem’ van het rommelige menu waarin niet alles even duidelijk terug te vinden is, heb ik deels getackeld door een heuse shop in te bouwen.

Een shop met grotendeels gratis producten

De komende weken (maanden waarschijnlijk) vul ik de shop langzamerhand met allerlei (gratis) printables, e-books, checklists en nog veel meer.

Kom eens kijken in mijn winkeltje

De komende maand

In april zullen de werkzaamheden voor het optimaliseren van de website gewoon doorgaan. De bedoeling is dat het allemaal wat overzichtelijker wordt met duidelijke menu’s en rubrieken, zodat alles straks wat makkelijker te vinden. Ook is het mijn bedoeling om nog veel meer planners en printables voor je te maken. Ik weet alleen niet of dit allemaal in 1 maand gaat lukken. Maar ik doe mijn best.

GRATIS HUISHOUDSCHEMA april 2017

En als laatste dan datgene waar alles om draait in dit artikel: het gratis huishoudschema. Veel success ermee!

GRATIS HUISHOUDSCHEMA MAART 2017

 

Download het huishoudschema

Laat mij eens weten wat jij met het gratis huishoudschema doet? Hoeveel baat je er bij hebt of hoeveel effect het heeft op jouw huishouden?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

3 reacties


 1. Hoi Helga!
  Ik ben ontzettend blij met de schema’s! Eindelijk heb ik niet het gevoel meer dat ik als een kip zonder kop alleen maar met mn huis bezig ben. Ik heb nu ook tijd voor andere dingen! Dank je wel en ik hou alles in de gaten. Ik ben fan!!
  Groetjes,
  Jessica

  1. Author

   Dankjewel Jessica, ik ben heel blij dat het jou zo goed helpt. En juist dát was de opzet hè; minder poetsen en meer vrije tijd. En ik heb een fan, hoe fijn is dat! 😉

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?