Gratis huishoudschema Februari 2017

Gratis huishoudschema Februari 2017

Gratis huishoudschema Februari 2017

Het nieuwe huishoudschema is weer gratis te downloaden. Via de besloten Facebookgroep Firma Huishouden krijg je aanvullend reminders en tips om dit schema te volgen. Dit doen we al vanaf september 2016. Lees hier voor meer informatie over Firma Huishouden en hoe je lid kunt worden.

 

Gratis huishoudschema Februari 2017

Download het gratis huishoudschema hier

Download het huishoudschema

 

Huishoudschema op maat

Voor de meesten werkt dit basis huishoudschema plus de dagelijkse reminders heel goed. Echter krijg ik steeds vaker te horen dat dit basisschema niet bij hun huishouden past en wordt mij gevraagd om een passend schema voor iedereen te maken.

Dat gaat niet!

Elk huishouden, elke situatie en elke behoefte is anders.

Wat wel kan

is dat je jezelf je schema passend maakt

Op basis van jouw unieke behoeften, jouw gezinsleven, jouw huis, jouw tijd en energie-niveau kun je middels ‘Routine in 4 weken’ zelf een huishoudschema samenstellen. Wil je dat?

Lees dan hier voor meer informatie.

Maar er is meer!

In januari verscheen er een gratis menu voor een hele maand. Dit maandmenu is geen dieet en niet gefundeerd op expertise, maar alleen bedoelt ter inspiratie.

 

Gratis maandmenu | Gratis huishoudschema Februari 2017

 

Het maandmenu van januari kun je hier gratis downloaden.

Download het maandmenu

 

Er staan in het kort enkele menu’s in beschreven en de invulling hiervan laat ik aan jezelf over. Aan de hand van dit maandmenu kun je wekelijks je boodschappenlijst samenstellen.

Wil Je Elke Maand Een Menu Inclusief Recepten Ontvangen?

Dat kan!

Nooit meer nadenken over wat je gaat eten.
Altijd je boodschappenlijst klaarliggen.
Allerlei nieuwe, makkelijke en snelle recepten proberen.

Hoe Werkt Het?

Het Waar is Mam Maandmenu is een digitaal product dat je ontvangt via e-mail. Als abonnee van Waar is Mam Maandmenu ontvang je een compleet maandmenu met inspiratie inclusief boodschappenlijstjes en complete recepten. Deze worden verstuurd op de 25e van elke maand, als zip-bestand. Aan de hand van de meegezonden instructies kun je deze downloaden en printen.

Wat Moet Ik Hiervoor Doen?

De Waar is Mam Maandmenu’s starten op 1 maart 2017. Dat betekent dat de eerste menupakketten op 25 februari worden verstuurd. Om vanaf dan elke maand het pakket te ontvangen moet je aangemeld zijn vóór 20 februari 2017.

Het abonnement kun je op elk gewenst moment stoppen zonder opgave van reden. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@waarismam.nl met als onderwerp ‘Stop Maandmenu’. Eenmaal betaalde bedragen worden niet teruggestort.

Meld je hier aan

Aanmelden is niet meer mogelijk

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?