Gratis huishoudschema Januari 2017

Gratis huishoudschema Januari 2017

Gratis huishoudschema Januari 2017

We gaan in het nieuwe jaar vrolijk verder met ons huishouden. Een groot aantal doen dit via Firma Huishouden waar we al vanaf september het huishoudschema volgen. Hun huishouden is op orde en ze besteden gemiddeld niet meer dan een uurtje per dag aan het schoonmaken. Hierdoor houden ze veel meer tijd over om andere leuke dingen te doen. Voor de meesten werkt het huishoudschema plus de dagelijkse reminders dus heel goed. Ook weet ik dat een aantal recent lid zijn geworden en in januari willen beginnen met het volgen van het schema.

Wil jij dit ook?

Meld je aan als lid bij Firma Huishouden, download elke maand een gratis huishoudschema, ontvang elke dag reminders, tips en trucs op je tijdlijn via Facebook en deel je ervaringen en vragen met ons.

Lees hier voor meer informatie

Firma Huishouden

Het huishouden in een uur per dag: ik bewijs dat het kan!

Gratis huishoudschema September 2016

Gratis huishoudschema Oktober 2016

Gratis huishoudschema November 2016

Gratis Huishoudschema December 2016

Gratis huishoudschema januari 2017

Gratis huishoudschema januari 2017

 

Download

Maar er is meer!

Deze maand verschijnt er een gratis menu voor een hele maand. Dit maandmenu is geen dieet en niet gefundeerd op expertise en is alleen bedoeld als inspiratie. Ik ben maar een ‘vrouw met een huishouden’ die, net als met het huishoudschema, haar eigen ideeën deelt. Aan de hand van dit menu maak ik wekelijks mijn boodschappenlijstje. De voorgestelde menu’s zijn maaltijden met gezonde en verse producten, maar zijn geenszins verwant aan een dieet of gewichtsverlies.

 

Gratis maandmenu inspiratie voor januari 2017

 

Gratis maandmenu januari 2017

Het maandmenu is puur ter inspiratie. Er staan in het kort enkele menu’s in beschreven en de invulling hiervan laat ik aan jezelf over. Aan de hand van dit maandmenu kun je wekelijks je boodschappenlijst samenstellen.

Wil je deze ook ontvangen? Schrijf je dan nu in.

Inschrijven is inmiddels niet meer mogelijk. Het maandmenu van januari kun je nog wel downloaden.

Download

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

1 reactie

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?