Gratis Huishoudschema Juli 2017 en Juni in Vogelvlucht

Gratis Huishoudschema Juli 2017 en Juni in Vogelvlucht

Hij is er weer, hoor! Helemaal gratis en voor niks; het Huishoudschema. Je kunt weer orde gaan scheppen in de chaos. Over Orde in de Chaos gesproken; de cursus is bijna ten einde en de reacties tot nu toe zijn positief en dat stemt mij heel blij. Ik heb al een aantal tips gekregen van de cursisten, en hoop er nog een aantal te krijgen, waarmee ik versie 1.0 wel op kan krikken naar Orde in de Chaos – Versie 2.0.

Juni in vogelvlucht

Juni is de maand waarin ik jarig ben en ik heb dit jaar zeker ook getrakteerd: Ik ben jarig en ik trakteer!  Het weer was prachtig deze maand en de barbecue ging regelmatig eens aan. Mijn gezin eet het liefst spareribs van de BBQ omdat deze het lekkerst zijn. Ik heb je het recept opgeschreven.

Het schoonmaken moest deze maand snel en doelgericht gebeuren, met die hitte. Die efficiëntie heb ik er proberen in te houden:

Hoe je veilig en efficiënt schoonmaakt

Periodieke taken van het huishoudschema op een rij

9 Meest tijdbesparende was-tips ooit

In 9 stappen naar efficiënt wassen

 

Huishoudschema juli 2017

 

Huishoudelijke mededeling

Met de zomer in aantocht, en daarmee de vakantie, zul je (hopelijk) weinig tijd hebben om bij mij te komen lezen. Überhaupt hoop ik dat je leukere dingen te doen hebt dan op je laptop of tablet blogs te lezen.

Ik ga ook minder publiceren de komende maanden, dus je zult niet zo heel veel missen, want ook ik ga op vakantie. Wij gaan, het eerste jaar zónder kinderen, dus met z’n tweetjes, een rondreis maken met de camper. We starten aan de kust en dalen af naar België, Frankrijk en halverwege steken we over naar Zwitserland om zo weer naar boven te gaan. Ik heb er echt heel veel zin in.

Dat betekent dus dat wanneer ik een mogelijkheid heb zal ik gebruik maken van het internet en je op de hoogte houden. Maar dan hoop ik ook dat jij mij jouw vakantie verhalen stuurt deze zomer!

 

Andere artikelen in juni

10 keukenkruiden die in je keuken horen

17 Tips voor het reinigen van muren en plafonds

4 Manieren om papier onder controle te krijgen

Opruim ideeën voor pubers (zonder garantie!)

10 Manieren om je aan je budget te houden

5 niet-giftige manieren om van mieren af te komen

Ik ben bang voor de hatende buitenwereld | Roze Zaterdag

9 Verrassende toepassingen voor appelazijn

 

Gratis huishoudschema juli 2017

En hier is ‘ie dan weer, zoals je gewend bent.

Huishoudschema juli 2017

Download het huishoudschema

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

2 reacties

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?