Gratis huishoudschema Maart 2017

Gratis huishoudschema Maart 2017

Gratis huishoudschema Maart 2017

In de eerste twee maanden van dit jaar is er veel veranderd en daardoor ook veel nieuw. Zo begon ik dit jaar met hoe, waar en wanneer je homemade schoonmaakmiddelen gebruikt. Deze uitleg kwam naar aanleiding van een vraag van een van de lezers. Aan de hand van een klein aantal van de vele recepten die ik al eens publiceerde met zelfgemaakte schoonmaakmiddelen, heb ik uitgelegd hoe het werkt. Via een infographic heb ik dit duidelijk proberen te maken.

Hoe, waar en wanneer gebruik je je homemade schoonmaakmiddelBewaar dit op jouw Pinterest bord

 

Nieuwe rubrieken

Zo startten er nieuwe rubrieken als de Tuinplant van de Maand: elke maand een tuinplant, die betrekking heeft op het seizoen of de betreffende maand. In januari was dit Winterheide en in februari de Voorjaarsbollen.

Het Vlekken-abc werd een nieuwe serie waarin allerlei vlekken en de manier waarop je van de vlekken af kunt komen wordt besproken. In deze serie kwamen al voorbij:

Daarnaast komen ‘de negens‘ voorbij: 9 Tips voor meer ruimte in je kledingkast9 Dingen die niet in de koelkast horen en 9 leukste ideeën voor hergebruik van oude dekens.

En: Recept van de week:

Het geheim

Halverwege januari vertelde ik je mijn geheim, wat het nu precies is en hoe ik mijn huishouden in een uur per dag kan doen terwijl ik ook nog eens vier dagen per week werk. Naar aanleiding van dit artikel en de reacties hierop werd het mij langzaam aan steeds duidelijker dat er veel behoefte is aan meer informatie, meer printables, meer schema’s, meer tips, etc. met betrekking tot het huishouden.
En zo is de Waar is Mam Huishoudkit ontstaan. Een compleet pakket om jouw huishouden georganiseerder te laten verlopen, meer regelmaat met als gevolg een schoon en opgeruimd huis.

Hoe werkt de huishoudkit?

De Waar is Mam Huishoudkit is een digitaal product dat je ontvangt via e-mail. Als abonnee van Waar is Mam Huishoudkit ontvang je een digitale versie van een reeks printables in je mailbox. Hiermee start je met je nieuwe huishoudroutine.

De eerste verschijnt vandaag!

Dus wil je de Huishoudkit van deze maand nog ontvangen? Bestel hem dan nog vandaag!

En er kwam nog veel meer

Door de Huishoudkit en nog meer reacties die ik ontving bleven de ideeën maar komen. Dit resulteerde in een reeks van handige tools die ik ontwikkeld heb om het je wat gemakkelijker te maken in je huishouden.

In januari werd het volgende gelanceerd:

Huishoudkit

De Huishoudkit

Lees hier meer

Agenda+reminders

Agenda + Reminders

Lees hier meer

De tweede maand van dit jaar

In februari introduceerde ik de Hoe je’s. Een rubriek waarin wordt uitgelegd hoe je bepaalde dingen aanpakt. Enkele voorbeelden:

De komende maand

In maart start ik met een nieuwe rubriek; de ‘Lezersvraag’. Zoals je wel hebt gemerkt inmiddels, ontvang ik elke dag veel vragen; in de mail, via social media maar ook in het dagelijkse leven. Het streelt natuurlijk mijn ego wanneer mensen denken dat ik overal een antwoord op weet, maar dat is niet altijd zo. Ik kreeg eens een vraag van iemand die vroeg of ik misschien werk voor haar kon vinden. “Nee, sorry, ik ben natuurlijk geen wandelend uitzendbureau” 😉

Maar de vragen waar ik wel een antwoord op weet, of de vragen die interessant genoeg zijn om uit te zoeken, worden in deze rubriek behandeld. Er zijn ook vragen die heel snel beantwoordt zijn en die korte antwoorden behandel ik in de rubriek, hoe kan het ook anders, ‘Snelle tip’.

Als laatste staat op de planning dat ik regelmatig nog wat nieuwe recepten met jullie wil delen in een rubriek ‘Homemade schoonmaakmiddelen’ want ik blijf fan van mijn zelfgemaakte reinigers.

NIEUW: Homemade Huisreinigers Boek

In navolging op de reeds gepubliceerde recepten voor homemade schoonmaakmiddelen schreef ik een e-boek. Dit is het eerste deel van een reeks homemade reinigers en dit deel staat vol met recepten voor je hele huis.

Homemade Huisreinigers deel 1

Bestel Homemade Huisreinigers – deel 1

Bestel het E-book

 

Gratis huishoudschema Maart 2017

Gratis huishoudschema Maart 2017

En dan zijn er natuurlijk elke maand de gratis huishoudschema’s. Hier kun je het schema van maart downloaden.

 

Download

 

Veel plezier en veel succes!

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?