Huishoudschema oktober 2016

Gratis huishoudschema voor oktober 2016

Gratis huishoudschema voor oktober 2016

Het nieuwe, gratis huishoudschema voor oktober 2016 is online.

Gratis huishoudschema voor oktober 2016

Ik mag met trots zeggen dat we, en dat zijn inmiddels meer dan 80 leden, alweer beginnen aan onze tweede maand in Firma Huishouden.

Firma Huishouden Facebook Groep

Wat is Firma Huishouden

Firma Huishouden is een besloten Facebook Groep waarin leden elkaar motiveren, stimuleren en helpen hun huishouden in de minst mogelijke tijd gedaan te krijgen. Ons motto is dan ook:

[bctt tweet=”Besteed niet teveel tijd aan je huishouden, er zijn veel leukere dingen!” username=”waarismam”]

Geloof me, ik ben echt niet altijd alleen maar bezig met poetsen. Ik heb het drukker buiten mijn huishouden dan ermee. En juist daarom heb ik een routine bedacht waardoor ik in weinig tijd mijn hele huis schoon houdt. En samen met de leden perfectioneren we het tot het ultieme huishoudschema.

Elke werkdag word je herinnerd aan de huishoudtaken van die dag plus wat extra tips en trucs. Aan de hand hiervan kun je vragen stellen, je eigen tips en ervaring delen of gewoon even ‘socializen’ met de groep.

Wil je meer weten lees dan het eerste artikel van september waarin we zijn gestart: Gratis huishoudschema voor september 2016.

Of wordt meteen lid van onze gezellige Facebookgroep om mee te doen en ook niet langer dan een uurtje per dag met je huishouden bezig te zijn.

Gratis Huishoudschema

Het gratis huishoudschema voor oktober 2016

Download hieronder het nieuwe, gratis huishoudschema voor oktober 2016 en eventueel de uitleg. Voor de leden is er nog een extraatje. Deze zal worden gedeeld in de Facebook groep.

Download “Huishoudschema Oktober 2016” Huishoudschema-Oktober-2016.pdf – 1742 keer gedownload – 87 KB

Download “Uitleg Huishoudschema's | Waar is Mam” Uitleg-Huishoudschema.docx – 4947 keer gedownload – 90 KB

Hoe je het huishoudschema gebruikt

De terugkerende taken staan in het kort nog uitgelegd onderaan de planner. Voor een uitgebreide versie download je ook de uitleg.

Het gebruik van het schema is aan je zelf; je hangt het op je prikbord, aan je koelkast of legt het gewoon in je planner. Gebruik de hokjes voor de huishoudtaken om af te vinken wat je hebt gedaan.

Doe je (weer) mee?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?