Een systeem om makkelijk en mooi op te ruimen

Een systeem om makkelijk én mooi op te ruimen

Een systeem om makkelijk én mooi op te ruimen

In aanloop naar de voorjaarsschoonmaak, waarin we gaan poetsen en opruimen, wil ik jullie nog even op de hoogte brengen van een nieuw opbergsysteem. Opruimen hoeft namelijk niet in lelijke dozen of door heel ingewikkeld te doen. Dit systeem is er namelijk om makkelijk én mooi op te ruimen.

Rondslingerend speelgoed

Vooral in een gezin met kinderen komt er soms geen einde aan het opruimen van je huis. Heb je net de slaapkamers netjes, struikel je alweer over legoblokjes in de huiskamer. Voor alle moeders die ook geen fan zijn van opruimen, is er nu een oplossing die het wél een stuk makkelijker maakt: MyBox.

 

Een systeem om makkelijk én mooi op te ruimen

 

Handig en mooi

Luxe opbergboxen die zo mooi zijn dat je ze gewoon in je huiskamer kunt neerzetten. De boxen zijn afsluitbaar, handig te stapelen en vanbinnen in te delen in verschillende vakken en lagen. Ideaal voor het bewaren van verzorgingsspullen op de commode, maar natuurlijk ook heel handig voor rondslingerende speelgoed-autootjes, knutselspullen, sokken, batterijen of andere voorraadproducten!

 

Een systeem om makkelijk en mooi op te ruimen

 

Gemaakt van duurzaam materiaal

Deze opbergboxen zijn gemaakt van hoogwaardig (BPA-vrij) kunststof, dus duurzaam, waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Daarnaast zien ze er heel stylish uit, dus waar je ‘m ook neerzet, hij mag gezien worden. Om de boxen zo mooi mogelijk bij je interieur te laten passen, kun je bovendien kiezen uit vier verschillende accentkleuren: roze, groen, blauw en grijs.

 

Een systeem om makkelijk en mooi op te ruimen

 

Ze zijn niet alleen geschikt voor je keuken of het speelgoed van je kinderen, ze staan ook leuk op je kantoor, mocht je die hebben. Ik wel 😉

Verschillende afmetingen en combinaties

De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, die je onderling kunt stapelen en combineren. Maar ook over de inrichting ervan is goed nagedacht. Zo kun je de boxen uitbreiden met diverse opberg-trays waarmee je ze ook handig kunt inrichten en organiseren in verschillende vakken en lagen. Zo gebruik je de beschikbare ruimte optimaal en vind je alles weer snel en makkelijk terug.

 

Heb jij al een systeem voor het opruimen? En doe je al mee aan de voorjaarsschoonmaak?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

1 reactie

  1. Ze zien er prachtig uit! Maar ik ben wel nieuwsgierig naar de deksels: zijn die makkelijk open te krijgen of blijven ze stevig dicht, zelfs als je de doos op z’n kop houdt?
    Zelf heb ik de welbekende Ikeakast met vierkante vakken en bijpassende vierkante stoffen dozen (zonder deksel). Ik heb een naaikamertje met bijbehorende rommel, dus dan is een opbergsysteem wel zo handig.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?