Eetkamer voorjaarsschoonmaak

Voorjaarschallenge: Week 5 van 10

Voorjaarschallenge: Week 5 van 10

We zijn bijna op de helft! Na een drukke week van alle serviesgoed wassen en misschien een totale herinrichting van je kamer gaan we het even weer iets rustiger aan doen. Ik zet ‘even’ want er komt nog een pittige aan, je kunt vast raden wat dat is. Maar eerst de extra kamer, meestal een eetkamer of kantoor.

Eetkamer of kantoor

Mijn ‘kantoor’ is meer een atelier, een hobby ruimte. Ik noem het mijn paradijs 🙂
Daar waar je me altijd kunt vinden. Voor mij een walhalla. Ik heb er alles; mijn pc, printer, werktafel, naai- en lockmachine, naald, garen, lint, patronen, papier en zoveel meer. En hier komt de inspiratie dan vanzelf.

 

kantoor

Het is niet luxe, het is niet groot, maar het werkt voor mij.

 

 

Extra kamer

Misschien gebruik jij je extra kamer wel als eetkamer of als heel iets anders, een speelkamer bijvoorbeeld. Maar ook deze hoort bij je voorjaarsschoonmaak en moet schoon.
En misschien heb jij wel helemaal geen extra kamer. Dan heb je deze week een voordeel en kun je het even rustig aan doen en uitrusten. Of kun je de achterstallige taken uitvoeren of de week inhalen waar je nog niet aan toe was gekomen.

Kortom, ik heb een eetkamer en kantoor als voorbeeld genomen in de checklist en in de voorjaarsschoonmaak. En hier kun je vast mee uit de voeten voor je eigen extra kamer.

Laten we aan de slag gaan.

Zoals bekend staan hieronder de links naar de Algemene Voorjaarschallenge, de link naar checklist, maar geen link naar een extra uitleg van de kamers van deze week. Aan de hand van de checklist zijn alle taken gemakkelijk uit te voeren. Een aantal hebben we al gehad en de rest spreekt voor zich.

Wanneer je de checklist vind je steeds op dezelfde pagina. Dus heb je al vaker de checklist gedownload dan kun je elke week terug met de ontvangen link en staat de huidige erbij. Heb je de link niet bewaard of weet je niet meer waar, mail me dan.

Ik wens je weer heel succes (of rust ;-))

  1. De Algemene uitleg
  2. Checklist

[wysija_form id=”4″]

 

[bol_bestsellers limit=”5″ block_id=”bol_56c62d2a7524a_bestsellers” cat_id=”244+4854″ name=”hobbyboeken” sub_id=”” title=”” link_color=”00BEFF” subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CA0098″ deliverytime_color=”006F94″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”900″ cols=”5″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?