Huishoudschema november 2017

Huishoudschema november 2017

Huishoudschema november 2017

De feestdagen komen alweer in het zicht. Ik weet niet of jullie je daar al mee bezighouden, maar hier in huis klinkt al sinds september regelmatig kerstmuziek. Mijn dochter, geboren dichtbij Kerst, is een echt kerstkind. Ze viert het liefst het hele jaar kerst.

December komt er aan

Zo gek is het bij mij niet, maar ik kan niet ontkennen dat ik echt uitkijk naar de gezelligheid, de warmte en de versieringen. En dat zal dan de komende tijd hier ook wel gaan doorschemeren. En Sinterklaas en de andere feestelijkheden. Ik kan me niet voorstellen dat ik jou hiermee ga vervelen.

Om jou, maar vooral je kinderen, alvast een beetje in de stemming te brengen kun je het Decemberboek van 2016 hier gratis downloaden. De versie van dit jaar is in de maak en laat niet zo heel lang meer op zich wachten. En uiteraard weer helemaal gratis!

Praktisch nieuws voor jou!

Het meest praktische nieuws voor jou (maar zeker ook voor mij) is dat de Download Bibliotheek terugkomt. Dat betekent dat alle abonnees gratis toegang krijgen door middel van een wachtwoord. Dit wachtwoord verschijnt elke week in de nieuwsbrief.
Op deze manier kun je downloaden zonder telkens allerlei gegevens te moeten invullen.

Dus wil je een huishoudschema downloaden zonder teveel gedoe, schrijf je gewoon even hier in als abonnee (als je dat nog niet bent).

De gratis ‘producten’ in de shop zijn al verdwenen, maar ook de huishoudschema’s zullen binnenkort worden verwijderd uit de shop.

Groot nieuws!

Het meest grote nieuws voor de komende maand is dat ik hulp krijg! Met ingang van de volgende maand kun je af en toe ook artikels van een andere hand dan de mijne lezen. Spannend hรจ? ๐Ÿ˜‰
Aanstaande maandag zal ze zich aan je voorstellen!

Heb je ook zin om ons team te komen versterken omdat je vindt dat je de lezers van Waar is Mam iets te vertellen hebt? Of omdat je iets kunt toevoegen aan de website? Lees dan hier wat, hoe en waar.

En dan nu weer het grote ‘mirakel’ ๐Ÿ˜‰

Het huishoudschema van november 2017

 

Huishoudschema november 2017

 

Ga naar de Download Bibliotheek

Veel plezier en succes!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?