Voorjaarschallenge

Voorjaarschallenge: In 10 weken naar een opgeruimd huis

Voorjaarschallenge: In 10 weken naar een opgeruimd huis

In 2015 begon ik al eens aan een voorjaarsschoonmaak, een voorjaarschallenge alleen voor mezelf en dat is me goed bevallen. Met de komst van een nieuw voorjaar wil ik jullie uitnodigen om met me mee te doen. Om jullie mee te laten genieten van een fris en opgeruimd huis wanneer de vogeltjes weer gaan fluiten en de eerste zonnestralen het huis binnen schijnen.

Een huishouden is een onderneming en alles draait om organisatie en tijd. Wanneer alles goed georganiseerd en opgeruimd is, ben je veel minder tijd kwijt aan het zoeken naar dingen. Want die tijd kun je immers, vooral vanaf het voorjaar, veel beter besteden 😉
En een volgend, heel belangrijk, voordeel is dat een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Heerlijk!

Voorjaarschallenge

Hoe werkt het

Ik heb een Facebookgroep opgericht en hierin wordt elke week een uitdaging geplaatst, uiteraard met een link voor meer uitleg. Ik zou het heel erg waarderen wanneer je af en toe je vorderingen met mij deelt op Facebook, of zelfs wat foto’s post.

Zodat iedereen kan meedoen is deelname aan de Facebook-groep is niet verplicht. Je kunt ook meedoen door het blog te volgen en via Voorjaarschallenge alle weekopdrachten in te zien.

Of als abonnee van dit blog. Dan krijg je automatisch de updates in je inbox nadat het gepubliceerd is. Zie voor het inschrijven onderaan deze post.

Wat zijn de regels

Die zijn er niet.
Hoewel ik het een challenge noem, een uitdaging, ben je natuurlijk tot niets verplicht en je kunt meedoen op elk gewenst tijdstip.

Je beslist zelf of en wanneer je de opdrachten gaat volgen. Elk huishouden, elk gezin, elke behoefte is anders. Je kunt de challenges doen in je eigen tempo en op je eigen manier. En de wekelijkse opdrachten zijn niet afhankelijk van elkaar. Zoals ik al zei je bent niets verplicht.

Wanneer beginnen we

Vanaf 22 januari 2016 zal ik elke week een blogpost publiceren met daarin de voorjaarschallenge van de komende week.

Per week pakken we een deel van het huis aan en ik zal je daarin begeleiden met o.a. tips, advies en opruimsystemen. Eventueel links naar handige weetjes en/of schoonmaakideeën.
Maar bovendien ontvang je gratis printables bij elke weekchallenge.

Delen is fijn

Je hoeft de challenge niet alleen te doen. Er zijn natuurlijk genoeg lezers hier en in de Facebook-groep die ook meedoen. Maar ken je iemand die dit ook leuk zou vinden, of misschien wel nodig is (opgeruimd hoofd), deel dan dit bericht met je familie en vrienden.

Hieronder kun je dit bericht via diverse media delen zodat we allemaal kunnen genieten van je foto’s en berichten. Ben je actief op Instagram of Twitter, gebruik dan #voorjaarschallenge of #waarismam.

Ben je er klaar voor?

Kies een van onderstaande manieren om mee te doen:

 

[bctt tweet=”Ik doe mee aan de 10 weken Voorjaarschallenge voor een fris en opgeruimd huis. Ik ben er klaar voor! “]

 

Onder elke blogpost heb je de mogelijkheid te reageren. Gebruik deze voor suggesties en/of vragen. Hoe meer hoe beter want dan kunnen we elkaar helpen en steunen.

Ik ben er klaar voor! Jullie ook?

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

5 reacties
  1. Wat leuk! Misschien een mooie motivatie want ik zou mijn huis graag wat schoner hebben 🙂 ik ga deze challenge volgen

    1. Author

      Welkom Marguerita78, ik hoop dat de challenge je genoeg kan motiveren. Fijn dat je meedoet!

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?