Voorjaarsschoonmaak 25 dagen challenge

Voorjaarsschoonmaak 25 dagen Challenge

Voorjaarsschoonmaak 25 dagen Challenge

Het voorjaar komt er aan en het begint zo langzamerhand alweer een beetje te kriebelen. Er kwamen al een aantal zonnige dagen voorbij en het verlangen naar de lente, de zon, de zingende vogels en de frisse geur van de was die de hele dag buiten heeft gehangen wordt steeds heviger. Het gevoel dat het huis aan een opfrisbeurt toe is, dat de zon en voorjaarslucht naar binnen moet. Iedereen heeft dat, althans dat denk ik. Als jij dat ook hebt dan heb ik alvast het denkwerk voor je gedaan. Een plan waarin geen enkel onderdeel vergeten wordt.  Je weet natuurlijk al lang dat ik het over de voorjaarsschoonmaak heb 😉 Het is tijd voor de Voorjaarsschoonmaak 25 dagen challenge!

 

Voorjaarsschoonmaak 25 dagen challenge

Dit jaar doen we het anders

Vorig jaar deden we deze in 10 weken; Voorjaarschallenge: In 10 weken naar een opgeruimd huis. Hierin ruimden we op en maakte we schoon. En natuurlijk kun je de Voorjaarschallenge dit jaar herhalen, maar wanneer je vorig jaar mee deed en daarna mijn huishoudschema’s hebt gevolgd is dit niet echt nodig.

Dit jaar gaan we in 25 dagen zorgen dat alles weer fris is voordat de lente begint

We starten dit jaar daarom ook wat later. Het is namelijk wel fijn dat je af en toe de ramen en deuren open kunt gooien tijdens het poetsen en dat kan niet wanneer de temperaturen nog beneden de 15 graden zijn. En doordat deze voorjaarsschoonmaak maar 25 dagen duurt zijn we ruim op tijd klaar.

We starten op woensdag 15 maart zodat we op tijd klaar zijn voor de Pasen

Voorjaarsschoonmaak 25 dagen Challenge

De Voorjaarsschoonmaak 25 dagen challenge

Je kunt natuurlijk in je eigen tempo werken, maar ik stuur je elke dag, behalve op zondag, een handig overzicht met de dagelijkse taken plus links naar praktische tips en artikelen, die het allemaal net even wat makkelijker en efficiënter maken.

Meedoen?

Zorg ervoor dat je dit doet vóór 15 maart a.s.!
Schrijf je je later in dan zul je het begin van de serie missen.

Schrijf je nu in voordat je het weer vergeet 😉

[wysija_form id=”15″]

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?