Vakantie voorbij, tijd voor een mini opruimweek

Vakantie voorbij, tijd voor een Mini Opruimweek

Vakantie voorbij, tijd voor een Mini Opruimweek

De vakantie loopt zo langzamerhand ten einde en dat betekent voor mij dat ik me zo langzamerhand weer een beetje voorbereid op een nieuw seizoen, een nieuw jaar. De plannen zijn gemaakt tot aan de Kerstdagen, maar er zijn nog een aantal dingen die moeten gebeuren voordat het dagelijkse leven weer op rolletjes loopt.

Vakantie voorbij, tijd voor een mini opruimweek

Ik moet heel eerlijk bekennen, ondanks dat ik de vlag uitsteek wanneer ik eindelijk vakantie kan gaan vieren, dat ik ook weer heel blij ben met het dagelijkse ritme. Waarin alles weer op de juiste plek en het juiste tijdstip komt.

Mijn eerste zorg nu is om het huis weer vakantievrij te krijgen. Overal zwerven nog spullen die zijn mee geweest op vakantie en hun eigen plek nog niet terug hebben gevonden. Daarom vlieg ik de rest van deze week even door het huis voordat ik volgende week weer fulltime aan de slag moet. Maar ik kan me voorstellen dat het bij jou net zo is.

Daarom daag ik je uit!

Ik ga de komende dagen, een halfuurtje per dag, aan de slag om in een paar eenvoudige stappen alles weer op orde te krijgen voor de drukke maanden die gaan komen. Zoals bijvoorbeeld mijn huishoud planning en de kledingkasten.

Doe je mee aan de Mini Opruimweek?

Om mee te doen kun je me vanaf morgen elke dag volgen via Facebook of Instagram. Op beide deel ik dagelijks een nieuwe uitdaging om het huis weer vakantievrij te krijgen en om zo langzamerhand weer terug in het ritme te komen.

Daarna gaan we een week Back to School met onder andere ‘Voor het eerst naar school’ en hoe je als ouders omgaat met het huiswerk van je kinderen die na de zomervakantie naar het Middelbaar Onderwijs gaan. Daarnaast komen er allerlei leuke kortingen voorbij voor de schoolspullen, etc.
Alles in de themaweek Back to School vanaf 15 augustus.

Maar nu eerst even een paar dagen aan het opruimen. Doe je mee?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?