Voorjaarsschoonmaak 2018 - 30 dagen poetsen & opruimen

Voorjaarsschoonmaak | 30 dagen poetsen en opruimen

Voorjaarsschoonmaak | 30 dagen poetsen en opruimen

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer de voorjaarsschoonmaak doen!

De voorjaarsschoonmaak: 30 dagen poetsen en opruimen

De vraag kwam regelmatig voorbij op Facebook en via de Week van Mam heb ik al laten doorschemeren dat ‘ie er aan kwam. En hier is ‘ie dan!

Je zou het niet zeggen, maar de lente is in aantocht en wat is er fijner dan fris en fruitig het voorjaar in. De winter is grotendeels voorbij en dit is de perfecte tijd om je huis van de overbodige rommel te ontdoen en grondig schoon te maken. En niet te vergeten de achtergebleven bacillen van de verkoudheden en de buikgriepjes. Dus het elimineren van dat soort ziektekiemen door even goed schoon te maken, houden je gezin gezond.

Hoe werkt het?

Heel simpel eigenlijk. We gaan er 30 dagen volop tegen aan!

Maar dat hoeft natuurlijk niet. Wel heb ik een schema gemaakt voor 30 dagen. Elke dag een ruimte in je huis of een aandachtspunt om aan te pakken. Maar je kunt het uiteraard ook in je eigen tempo doen.

Op de eerste dag ontvang je van mij een e-mail met daarin een link om een kalender te downloaden en te printen. Hierop staat per dag aangegeven wat we gaan doen. Daarnaast ga ik je elke dag ook een mail sturen met daarin een aantal details en nuttige informatie voor die dag.

En om actief mee te doen, en inspiratie en motivatie op te doen, je eigen ervaringen te delen en vragen te stellen, word je lid van de Challenge Facebook groep van Waar is Mam.

Voorjaarsschoonmaak 2018 - 30 dagen poetsen & opruimen

Dus, ik daag jullie uit!

Wie doet er mee?

Schrijf je hieronder in, word lid van de Challenge Facebook groep en ontvang mijn mail.

Op maandag 12 maart stuur ik je de eerste e-mail en gaan we meteen van start.

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

3 reacties  1. Bedankt HELGA, deze challenge komt goed van pas. In een groot gezin check je elke dag je email dus handig als je dan weer even herinnert wordt aan wat er nodig is. Haal de moet eruit en we houden de moed erin. Dat is een mooie spreuk die ik van de week tegenkwam. We gaan er tegen aan met elkaar.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?