Weg met pindakaas en jam, tijd voor een blije boterham!

Weg met pindakaas en jam, tijd voor een blije boterham!

Heb jij dat ook? Dat je tijdens een kraamvisite meer beschuit op je bordje hebt liggen dan je in je mond hebt gestopt? En dat je bang bent om te kauwen als het even stil is omdat ze anders alleen maar jou horen kauwen? Ik sla altijd af. Dat onhandige en klungelige gedoe. Als ze langs komen hoef ik even niet. Hoewel ik het best lekker vind.

Maar dat hoeft niet meer!

Er bestaat sinds kort een pasta voor op je brood met de anijs smaak van de muisjes, maar zonder de harde stukjes. In diezelfde lijn is er ook een smeerbare kokospasta met stukjes geraspte kokos. En het heet:

De Blije Boterham!

Het werd ook tijd voor een alternatief voor de pindakaas, de chocoladepasta en de appelstroop. Die ken ik al mijn hele leven. Er zijn nu dus drie nieuwe varianten: Caramel Stroopwafel, Romige Kokos en Smeuïge Muisjes.

 

 

Loopt het water al in je mond?

De pasta’s van De Blije Boterham zijn een feest op iedere boterham. Niet alleen voor kinderen, ook volwassen zijn fan. Of het nou als ontbijt, lunch of als tussendoortje is. Voor ieder wat wils en allemaal met een unieke smaak. De boterhampasta’s zijn gemakkelijk te smeren en hebben alle drie een heerlijke bite. Extra lekker zijn de crunchy stukjes in de boterhampasta’s. Zo bevat de Caramel Stroopwafel pasta echte stukjes Hollandse stroopwafel.

Bedacht door een Hollandse familie

De Blije Boterham is aan de keukentafel bedacht door de Familie van Delden uit Nootdorp. De familie raakte geïnspireerd door de vele heerlijke ijssmaken op een vakantie in Italië. De familie vond het maar gek dat er wel zoveel keuze is in verschillende ijssoorten, maar als zoet beleg er alleen de bekende soorten zijn. En zo ontstond De Blije Boterham!

Wat eet jij het liefst op je boterham?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?