Wat nu als je niet kunt koken?

Wat nu als je niet kunt koken?

Wat nu als je niet kunt koken?

Ja, wat nu als je niet kunt koken? Als je gewoon geen keukenprinses bent of er gewoon geen ster in bent? Wat nu als je gewoon niet genoeg fantasie of inspiratie hebt om elke week weer een compleet menu te bedenken. In dat laatste geval kun je natuurlijk gewoon een tiental leuke kookboeken aanschaffen. Maar als je gewoon geen kookbrein bezit dan valt het niet mee elke dag weer wat motivatie en creativiteit in je gerechten te leggen.

 

Wat nu als je niet kunt koken?

Dan gebruik je gewoon een multicooker

Er bestaat een apparaat dat beloofd dat iedereen kan koken, zelfs met één druk op de knop. Je kunt ermee koken, braden, stomen en nog veel meer. Je ontvangt ook een receptenboek met 100 recepten die ook via een app op je telefoon te volgen zijn. Zo kun je via de instructievideo’s in de app precies volgen hoe het gerecht stap-voor-stap wordt bereid. Ook kun je voor de ingrediënten een boodschappenlijstje opslaan en krijg je een melding van nieuwe recepten. Hoe modern wil je het hebben?

Het apparaat, dat overigens AutoCook heet, heeft 50 vooraf ingestelde programma’s voor allerlei gerechten. Bovendien is het ideaal voor de werkende vrouw, want het is gemaakt voor mensen die maar weinig tijd hebben om te koken. Bekijk dit filmpje maar eens, dat kan het beter uitleggen dan mijn geschreven woorden.

 

Leuke aktie

Stel nu dat je helemaal niet tevreden bent met de multicooker, dan kun je binnen dertig dagen het apparaat gewoon retour sturen en krijg je je geld terug. Bovendien krijg je 50 euro retour als je de AutoCook nu besteld, tot 2 juli 2017.

Ik kreeg deze link aangereikt door een van mijn sponsors en heb me er eens in verdiept. Het lijkt me echt een handige keukenhulp voor de dagen waarop ik geen tijd (en meestal geen zin) heb om te koken. En die start-uitstel-functie staat mij helemaal wel aan. Hiermee kun je bijvoorbeeld ’s ochtends al precies bepalen wanneer het eten klaar moet zijn. Dus ik zet het ’s morgens klaar en om half zes hoef ik het alleen nog maar op te dienen. Ideaal toch?

Hoe goed ben jij als keukenprinses?

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

3 reacties

  1. Ik lees dit nu pas, maar ik laat dit meteen aan mijn man zien. Dan kan hij namelijk ook een keer koken 😉

  2. Ik ben zeker geen keukenprinses, iets wat veel mensen wel verwachten van een diëtist 😉 Zo’n multicooker lijkt mij ook wel iets

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?