weekmenu #31

Weekmenu #31

Weekmenu #31

Elke week verzamel ik een aantal heerlijke recepten ter inspiratie voor je weekmenu. Let wel: het zijn enkel suggesties, ik ben geen specialist.

Hulp bij het maken van een weekmenu

10 Ingrediënten voor een perfect weekmenu

Eerdere menuplannen

MAANDAG

Quiche – Een hartige taart als avondeten voor een perfecte afwisseling in het menu.

Recept: Quiche met camembert en courgette

DINSDAG

Italiaans – In Italië zijn ze dol op venkel. Niet zo gek, want deze groente zit bomvol smaak.

Recept: Fettuccine met worst en venkelzaad

WOENSDAG

Boeuf – Het vergt iets meer tijd, maar het is echt de moeite waard.

Recept: Boeuf bourguignon

DONDERDAG

Spaghetti – Maar dan heel anders, gebakken in plaats van gekookt.

Recept: Gebakken spaghetti uit de oven met kip en spekreepjes

VRIJDAG

Kip – Ovenschotels horen bij de herfst en deze sla je zeker niet af.

Recept: Ovenschotel met kip en champignonroomsaus

ZATERDAG

Pizza – Dit deed ik al toen ik nog thuis woonde, écht, vraag mijn moeder! Zó lekker en zó simpel.

Recept: Pizza toast met homemade tomatensaus

ZONDAG

Soep – Een heerlijke combinatie; hutspot past bij het weer en soep bij de zondag.

Weekmenu #31
Recept: Hutspotsoep

BAKKEN

Taart – Chocolade of pindakaas liefhebber? Dan is deze granola taart een ware traktatie.

Recept: Choco-pinda-granola taart
 

Wat staat er bij jou op het menu deze week?
Als je een van deze recepten probeert (of allemaal) laat het dan weten in een reactie hieronder.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

2 reacties

  1. Ik mis vis. Voor de rest vind ik het een vette boel, camembert , spek, worst. 2x kip achterelkaar, nou niet direct een uitgebalanceerd menu.

    1. Author

      Het is jammer dat je niet het hele bericht leest, Anne.
      Er staat duidelijk bovenaan dat het suggesties zijn.
      “Elke week verzamel ik een aantal heerlijke recepten ter inspiratie voor je weekmenu. Let wel: het zijn enkel suggesties, ik ben geen specialist.”

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?