vakantie

Waar gaan we heen op vakantie

Waar gaan we heen op vakantie

We hebben nog geen definitieve plannen voor de vakantie gemaakt, maar dat we naar een camping gaan is wel zeker. Onze kinderen weten niet anders dan dat we elk jaar gaan kamperen en naar een warm land gaan. Dus altijd vertrekken we naar het Zuiden. Dit jaar zal niet anders zijn maar over de bestemming bestaat nogal een discussie.

Vakantie

De een wil op vakantie Frankrijk en de ander wil naar Hongarije. “Frankrijk zijn we al zo vaak geweest en in Hongarije nog nooit”. Dat klopt inderdaad! Maar ik hou stiekem ook heel erg van Frankrijk en meng me dus bewust niet in deze discussie. Mijn man heeft inmiddels ook zijn zinnen gezet op Hongarije. Maar ze hebben prachtige campings in Frankrijk.

Kamperen heb ik altijd heel fijn gevonden en helemaal nu we sinds een paar jaar een camper hebben (naar een camping Frankrijk). Je bent nergens gebonden en hoeft niets te bespreken. Bevalt het je ergens niet? Dan pak je je boeltje snel weer bij elkaar en vertrek je naar een andere bestemming. Heerlijk die vrijheid!

Waar en hoe ga jij dit jaar op vakantie?

deze post is

[wysija_form id=”3″]

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?