Laatste vlog - Carrie Slee

#Laatste vlog van Carrie Slee | Boekbespreking

#Laatste vlog van Carrie Slee | Boekbespreking

Ik werd gevraagd het nieuwste boek van kinderboekenschrijver Carrie Slee – Laatste Vlog – te reviewen. Een boek met een zeer eigentijds onderwerp. Het is een boek voor jongeren en juist om die redenen heb ik het mijn dochter van achttien laten lezen. Het was een herkenbaar onderwerp en een makkelijk te lezen boek, dat zij in één avond uitlas. Ze vond, na het lezen, dat het boek meer geschikt was voor tieners. Hieronder lees je haar review.

#Laatste vlog van Carrie Slee

Eerst waren het selfies maken en nu is het vloggen wat mensen doen om in de picture te staan. Daar gaat dit boek onder andere over. Het gaat over Noud en Roos, twee tieners die elkaar helpen met hun problemen. Problemen die misschien niet zouden bestaan als de technologie van vandaag er niet was geweest, maar ook problemen die juist met deze technologie kunnen worden opgelost.

Dat laatste is dan ook wat Noud en Roos doen. Noud heeft zijn vriend Gijs in een noodsituatie laten vallen en hij wil nu iedereen laten zien dat hij geen lafaard is. Door samen met Roos vlogs te maken, hoopt hij dat zijn klasgenoten en vooral Gijs hem weer gaan respecteren.

Tegelijkertijd komt Roos erachter dat de dochter van haar stiefvader in ernstige problemen verwikkeld is geraakt. Ze moet iets doen om haar te helpen en samen met Noud helpt ze Susan en vele anderen door een laatste vlog te maken. Een laatste vlog die alles doet veranderen.

Dit boek van Carry Slee is echt aan te raden voor tieners. Het gaat over problemen waar jongeren tegenwoordig mee te maken krijgen en in het boek worden deze problemen ook weer opgelost. Natuurlijk speelt ook liefde een rol in dit boek. Dat maakt het natuurlijk ook een stuk leuker om te lezen. Het boek leest erg makkelijk, waardoor je het uit hebt voordat je het door hebt.

Laatste vlog - Carrie Slee

Laatste vlog van Carrie Slee is te koop bij Bol.com

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

2 reacties

  1. Jammer dat dit boek op Facebook te winnen is, had graag meegedaan, maar heb geen Facebook(hekel aan)

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?