Vrouwen in de zomer | Linkparty #2

Vrouwen in de zomer | Linkparty #2

Wegens het succes van nummer 1 gaan we vandaag Linkparty #2 organiseren. Laten we er met z’n allen weer een gezellig feestje van maken.

Een huishouden bestaat niet alleen uit poetsen en opruimen. Het runnen van een huishouden is kunst- en vliegwerk en gaat van het vullen van de vaatwasser tot het haasten naar de sportschool en van het schrobben van de wc tot het strikken van de veters. Plannen, organiseren, koken, luisteren, moeder zijn; teveel om op te noemen.

Er zijn juist daarom al zoveel aspecten van het huishouden uitgelicht, door mij, maar ook door veel andere bloggers. En om de tips en ideeën van anderen te kunnen lezen geef elke maand een linkparty met iedere keer een ander thema, maar met de onderwerpen van Waar is Mam.

 

De 3 best gelezen artikelen van Linkparty #1
Vrouwen met een huishouden

 

10 Makkelijke tips om dagelijks geld te besparen

Elke dag opruimen | 30 kleine klussen

Extreme couponing in Nederland… Kan dat?

 

Thema deze maand

Vrouwen in de zomer

 

Meedoen?

 1. Gebruik de link onderaan dit artikel en link direct naar je blogpost en NIET naar je website.
 2. Je mag maximaal drie links delen.
 3. Bezoek de blogger die als laatste gelinkt heeft en minimaal één andere blogger, en laat weten dat je bent geweest door een reactie achter te laten.
 4. Ik wil je hierbij ook uitnodigen voor mijn groepsborden op Pinterest:
  Firma Huishouden – een groepsbord n.a.v. mijn besloten Facebook-groep voor onderwerpen die het huishouden makkelijker maken – 750+ volgers
  Recepten á la Mam – voor recepten van jezelf, gevonden recepten en al het andere wat je lekker vindt – 740+ volgers
  Besparen en budgetteren – zoals de titel al verraadt gaat dit over sparen, budgetteren, tips, etc. – 760+ volgers
  Kinderen en knutselen – ook niet moeilijk te raden wat het onderwerp is – 750+ volgers
  Om mee te doen moet je me volgen en even mailen aan welke borden je deel wilt nemen – info@waarismam.nl. Dit is uiteraard alleen een uitnodiging en dus geen verplichting.

Deel je link(s)

Houdt rekening met het thema! Doe je dit niet dan verwijder ik de link zonder overleg. De onderwerpen zijn: lekkere recepten, tips over ouderschap, huwelijksverhalen, interessante dingen voor vrouwen, gezond leven, geld besparen, persoonlijke financiën, etc. Kortom; alles waarmee je mijn lezers wilt inspireren.

Links delen kan tot 15 augustus a.s. 

 


Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

1 reactie

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?