Maak een wellness van je eigen badkamer

Maak een wellness van je eigen badkamer

Maak een wellness van je eigen badkamer

Alle vakanties zijn voorbij en iedereen is weer begonnen aan de normale van alledag. Toch moeten we onszelf niet vergeten. Af en toe jezelf verwennen is echt geen overbodige luxe. Zo kun je vrij eenvoudig van je eigen badkamer een heuse wellness maken. Het hoeft echt niet veel moeite of geld te kosten.

Een warm bad ontspant

Na een lange werkdag werkt een lekker warm bad heerlijk ontspannend. Het doet ook goed als je niet fit bent of een griepje onder de leden hebt. En het kan je bevrijden van je menstruatiepijn.

Kortom; het is heerlijk!

Vooral bij moeheid of krampen kan een bad met kruiden ontspannend werken. Een heerlijk warm bad van ongeveer 38 graden met een hydraterende badmelk, zo’n 20 minuten lang en dat tweemaal per week en daarna een halfuur uitrusten in een warm bed, doet wonderen.

Vul je bad met kruiden of thee

In plaats van een badmelk kun je nog veel toevoegen aan je wellness bad. Zoals o.a. thee van eikenschors, toverhazelaar, kamille, viooltje, tijm of zwarte thee. Of giet samen met 2 eetlepels room maximaal 5 druppen etherische olie in je bad met geuren als lavendel of rozemarijn.

Wat doe jij als je even tijd voor jezelf wilt nemen? Om even lekker te ontspannen?

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?