Ik ben jarig en ik trakteer!

Ik ben jarig en ik trakteer!

Ik ben jarig en ik trakteer!

Vandaag ben ik jarig en dat wil ik graag een beetje met jullie vieren. Ik heb daarom bedacht om iets leuks te verloten onder mijn trouwe lezers. En wat past er dan beter om iets weg te geven wat binnen jullie huishouden past.

Daarom geeft ik DRIE KEER een huishoudagenda weg!

Het huishoudschema inclusief reminders op je mobielOverzicht op je mobiel van de huishoudagenda

Het huishoudschema inclusief reminders op je mobielReminders op je mobiel

Wat houd die huishoudagenda in?

Het zou toch te gek zijn wanneer je een eigen agenda op je pc hebt waarin alle huishoudtaken afzonderlijk vermeld staan, toch? En het zou ook te gek zijn als je daarvan een melding krijgt, een reminder wanneer je weet wat je wanneer moet doen, toch? En het zou nóg nog té gekker zijn als dit op je mobiel kon, toch?

Lees hier meer over de huishoudagenda.

Wat moet je er voor doen?

Ondanks dat ik trakteer en drie keer een cadeautje weggeef wil ik er wel iets voor terug. Ik moet tenslotte weten dat je kans wilt maken om te winnen en je kunnen bereiken als je als winnaar uit de bus komt.

Daarom moet je het volgende doen:

 • Hieronder of op Facebook in een reactie aangeven waarom jij deze traktatie zou willen winnen.
 • Als je hieronder reageert: je e-mailadres invullen zodat ik je kan mailen als je één van de drie prijzen hebt gewonnen. Je e-mailadres wordt uiteraard niet openbaar gemaakt en is niet te zien als je reageert.
 • Als je via Facebook een reactie achterlaat: graag de Facebook pagina van Waar is Mam liken zodat ik je een privé-bericht kan sturen als je de winnaar bent van één van de drie huishoudagenda’s.

Extra kans maken?

Als je extra kans wilt maken op één van de drie huishoudagenda’s dan kun je dit bericht delen via Facebook. Jouw naam verschijnt dan tweemaal in de loting.

De uitslag

Op zaterdag 10 juni aanstaande maak ik de drie winnaars bekend. Je kunt daarom meedoen tot en met vrijdag 9 juni.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht via e-mail of via privé bericht. Wanneer ik je niet binnen twee dagen kan bereiken en dus geen reactie ontvang, ga ik jouw prijs opnieuw verloten.

Schrijf snel je reactie om nu kans te maken op één van de 3 huishoudagenda’s!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

37 reacties

 1. Alsnog gefeliciteerd.

  Graag zou ik willen winnen, omdat ik meer structuur, rust, regelmaat en orde in het huishouden zou willen. Daar ik chronisch ziek ben en het moeilijk vind om bezig te zijn met het huishouden als ik pijn heb en moe ben, hoop dat het een stok achter de deur kan zijn voor mij.

 2. Nog van harte Helga!

  Ik zou de huishoudagenda graag winnen, om weer orde in de chaos te scheppen. Ben herstellende van een burnout en weer op de goede weg. Maar je laat alles versloffen in zo’n situatie, geen grip meer op alles.
  Ben al heel blij met jouw tips, maar zo’n agenda……daar wordt ik heel blij van.

  Groetjes Willy

 3. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik maak graag kans omdat het me enorm zal helpen het huishouden op orde te houden.

 4. Hallo Helga,

  Gefeliciteerd met je verjaardag en wens je nog vele gezonde en georganiseerd jaren toe.
  Ik maak graag kans op jouw agenda om zo meer rust en regelmaat en orde in mijn gezin te krijgen.
  Als een jarige wacht ik in spanning af.

  Groetjes,
  Kirsten

 5. Wat een super idee. Heel leuk en zou hem graag willen winnen. De huishoudagenda lijkt mij ideaal om het overzicht te bewaren?

 6. Alsnog van harte gefeliciteerd!
  Ik zou heel graag de huishoudagenda willen winnen ?

 7. Gelukkige verjaardag! ! Geniet ervan.
  Ik zou heel graag de huishoudagena winnen.

 8. Helga als eerste ;Hartelijk gefeliciteerd nog met je verjaardag,
  je hebt in elk geval een lekker weertje gehad.en gezellig ? vast

  Graag wil ik kans maken op je weggeef cadeautje.
  Dit zou ik willen om alles in een beter overzicht bij elkaar te hebben. Top gevoel als ik dit lees.
  ik ga ervoor……. jij ook.

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag. Wij zouden graag de huishoudagenda winnen.

 10. Van harte gefeliciflapstaart met je verjaardag….hij is helaas alweer bíjna om! Hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehad en de klusjes van de dag door iemand anders zijn gedaan?!
  Ik zou heel graag de mobiele huishoud agenda willen winnen omdat ik dan ook écht nuttige dingen met mijn mobiel kan doen?…iedere dag een overzicht van de taken op een presenteerblaadje aangereikt krijgen: ideaal! Ga vooral zo door met je site en handige tips….héél fijn! Heb helaas geen Facebook dus kan het niet delen.

 11. Van harte gefeliciteerd!

  Ik zou de agenda graag willen om rust in mijn hoofd te krijgen en orde in mijn huishouding

 12. Gefeliciteerd!! Ik wil graag een van de agenda’s winnen omdat wij met een tweeling van bijna 2 jaar wel wat orde in de chaos kunnen scheppen Haha. De agenda zal hier zeker bij helpen.

 13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!
  Ik zou heel graag de huishoudagenda willen krijgen van je omdat ik een extra stok achter de deur nodig heb. Ben nu je cursus aan het volgen maar het moet nog routine worden.
  En mijn mobiel is altijd dicht in de buurt dus kan ik er steeds aan herinnert worden.

 14. In ons drukke leven schiet het huishouden er heel vaak in, zou dus super handig zijn 🙂

 15. Allereerst natuurlijk van harte met je verjaardag.
  Leuke actie! ?
  Als werkende moeder heb je altijd wat te
  leren als het op efficiënt plannen aankomt.
  Dus ik ben wel nieuwsgierig naar het agenda!

  Mvg Serena

 16. Nog van harte gefeliciteerd!!! Ik hoop dat je een heel.fijne dag hebt gehad. De winactie sla ik over, want nou ja ehm… ik ben een slechte huisvrouw en ik denk niet dat daar snel verandering in gaat komen. 😉

 17. Dit zou een uitkomst zijn! Ik weet nooit zo goed waar en hoe ik moet beginnen en uiteindelijk ben ik een vrije dag aan mijn huis aan het besteden.
  Een beetje hulp is dus zeker welkom!

  1. Dag Alice,

   Ik zou proberen om geleidelijk aan iets te veranderen, niet alles ineens. Een ding te veranderen, een drie tal weken deze andere taak in te voeren ( of manier van werken), kijken hoe dit loopt . Daarna een andere taak toevoegen en zo verder gaan totdat dit een routine word. Op den duur werk je op automatische piloot en dan gaat dit alles veel sneller zonder erover te moeten nadenken. Het is wel belangrijk om de dag ervoor al te weten hoe je het gaat organiseren. Hopelijk werkt dit voor u ? Veel succes!
   Marleen

 18. Hoi hoi
  Ten eerste wens ik je een mooie verjaardag toe, dag je een geweldige dag heb vol liefde en warmte ??
  Ik volg je op Google +
  Maar doe graag mee
  Vind je tips super en zo’n agenda zou top zijn en zal meer rust geven dan overal. Lijstjes hangen, zet het op mijn mobiel lekker bij de hand op elk moment. Van de dag.
  Wanisha8@gmail.com
  Gr Roberta van der velden ??

 19. Hallo,

  Allereerst proficiat met je verjaardag!
  Waarom ik interesse heb in deze digitale huishoudagenda: een jaar geleden heb ik een hersenoperatie gehad. Dit heeft schade aan gericht. Onder andere heb ik nu heel veel nood aan structuur, en moet ik bv. Ook overal oplossingen zoeken om dingen niet te vergeten.
  Deze agenda kan mij daarbij helpen. Vandaar dat ik met enthousiasme deelneem.
  Heel veel succes nog met jouw website! Heb er al enorm veel aan gehad!
  Grtjs

 20. VAN HARTE!!!!
  Ik zou heel graag willen winnen. Sinds 2 jaar ben ik chronisch ziek en ik krijg het huis niet meer op orde. Als ik erm dagje boven begin is het beneden een bende en omgekeerd. Het lukt me niet. Sinds word ik er zo radeloos van dat ik maar niks met doe ?
  En beetje structuur zou me zo helpen.

 21. Dag Helga,

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!
  Het zou fijn zijn om zo’n huishoudagenda te winnen. Dit zou me heel goed kunnen helpen bij het herorganiseren van mijn werk. Daar ik in de toekomst graag zou willen werken; zou dit mij goed van pas kunnen komen. Op dit ogenblik heb ik er nog veel moeite mee om alles in goede banen te leiden.

  Geniet nog van deze fijne dag!

 22. Van harte gefeliciteerd!
  Graag zou ik meedoen, het lijkt me zo handig ?

 23. Altijd in “strijd” met mijn huishouden:(. Nu gaan wij binnenkort verhuizen. Een nieuwe start en dan met het hulpmiddel “huishoudagenda”? Het zou geweldig zijn om de “strijd” te winnen;)
  Ps. Geniet van je verjaardag

 24. Oooohhhh dat zou nog eens een fijn kado zijn! De chaoot die haar gezin kan verrassen met structuur dmv deze agenda!! Ik ga vast zitten duimen ? enne… proficiat!!!!!

 25. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Deze agenda zal de schop onder m’n kont zijn die ik nodig heb ?

 26. ik zou willen winnen omdat ik het leuk vind als alles netjes op orde is. Van harte proficiat met je verjaardag.

 27. Altijd super handigoed zo hushoudkalenderond. Ik deel graag mee. En gefeliciteerd.

 28. Ten eerste van harte gefeliciteerd! ?Ennn jaaa graag! Stuk handiger dan al die losse briefjes overal, we gaan bijna verhuizen en dan wil ik toch echt wel weer de -meer orde in de chaos- Jouw huishoudschema geeft zoveel rust en houd gewoon tijd over, heerlijk? Ik waag heel graag een kansje ?

 29. Goeiemorgen Helga,

  Gefeliciteerd met je verjaardag! En wat fijn dat wij mogen mee genieten van jouw feest. Graag zou ik de huishoudagenda willen winnen. Ondanks dat ik “maar” twee dagen werk en onze kinderen al naar school gaan zodat ik genoeg tijd heb voor oa het huishouden, krijg ik het maar niet voor elkaar. Ik vlieg van links naar rechts door het huis, met als resultaat dat ik overal bezig ben geweest en er nog steeds niks 100% af/schoon is. Jouw huishoudagenda zal hier orde scheppen in de chaos, mij rust geven in mijn hoofd en ons gezin een schoon en opgeruimd huis geven.

  Fijne dag vandaag!

  Hartelijke groet, Elisabeth

 30. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik wens je een hele fijne dag.
  Ik zou wel graag die agende willen winnen, want ik ben erg hard bezig om alles op orde te krijgen. Ben nu bezig met de cursus orde in de chaos. Dan zou dit een erg fijn cadeau-tje zijn. En het zou een leuke verrassing op ons 25 jarig huwelijk zijn?

 31. Ja natuurlijk wil ik heel graag mee doen. Ik word nu al zo gelukkig van je reminders op Facebook ze helpen me echt. Laat staan dat ik via mijn mobiel of agenda herinneringen krijg …..zou het mij dan ook lukken in dat uurtje per dag ?

 32. Ik doe heel graag mee. Wij gaan volgende week verhuizen en natuurlijk willen wij ons huis schoon en netjes houden. Deze leuke prijs zou dus goed van pas komen.

 33. Allereerst Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe graag mee met de actie! Met een erg leuke baan van 32 uur in het umcg en een peuter in huis schiet het huishouden er regelatig bij in, niet dat het hier vies is maar een beetje structuur erin zou fijn zijn ( misschien doet mijn man dan ook wat uit zichzelf haha)!

 34. Deze agenda zal net dat extra zetje in de rug zijn naar meer balans ?

 35. Ik zou het graag willen winnen zodat ik mijn huishouden weer op orde krijg.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?