Een kerstcadeau van mij voor mijn lezers | Winactie

Een kerstcadeau van mij voor jou | Winactie GESLOTEN

Een kerstcadeau van mij voor jou | Winactie GESLOTEN

Lieve lezers, het einde van dit jaar is in zicht. Een jaar met veel ups en downs voor mij. Maar daar ga ik jullie vandaag niet mee vervelen, dat komt wel in het jaaroverzicht. Want ik wil jullie vandaag bedanken!

Ondanks dat ik niet weet wie jullie zijn en jullie niet persoonlijk allemaal ken, weet ik dat er een heleboel wekelijks, soms zelfs dagelijks, terugkomen om bij mij te lezen. En dat voelt goed, dat heeft zeker voor mijn ups gezorgd dit jaar. En ik kan je alvast verklappen dat dit jaar in de online wereld een behoorlijk ‘up’ was voor mij.

En daar zijn jullie, trouwe lezers, grotendeels verantwoordelijk voor.

Dankjewel!

En als blijk van waardering geef ik een cadeautje weg. Het is voor mij onmogelijk om jullie allemaal van een cadeautje te voorzien, maar ik wil je de kans bieden om er een te winnen.

Wat kun je winnen?

Ik weet dat dit cadeau niet voor iedereen geschikt is, maar door de nieuwe hype is het haken weer helemaal ‘in’ en komen er steeds weer nieuwe haaksters bij. En jullie weten dat ik dol ben op dat soort handwerken. Een kerstcadeau van mij voor jou!

Ik geef dus een haakboek weg!

 

Een kerstcadeau van mij voor mijn lezers | Winactie

 

Een haakboek vol met amigurumi: Lieve diertjes zelf haken van Ana Paula Rimoli.

Het is een haaktechniek, oorspronkelijk uit Japan, waarmee je gehaakte knuffeltjes maakt. Het is niet moeilijk en iedereen kan het leren. In het boek staat duidelijk beschreven hoe het moet met stap-voor-stap instructies. Dit haakboek is dus ook geschikt voor beginnende haaksters.

Wat je moet doen om het haakboek te winnen

Aan de hand van een vraag selecteer ik de winnaar van dit mooie haakboek. De vraag gaat over Waar is Mam!? en het antwoord is op de website te vinden. Als trouwe lezer weet jij dit misschien zonder te hoeven zoeken. Anderen zullen iets meer hun best moeten doen.

Om je de tijd te geven het goede antwoord te vinden loopt deze winactie tot 20 december a.s. zodat ik je het boek nog voor de kerst toe kan sturen.

 

Een kerstcadeau van mij voor mijn lezers | Winactie

De vraag

Hoe lang bestaat Waar is Mam!?  in januari 2017 in de huidige vorm?

MAIL je antwoord naar: info@waarismam.nl en zet onder dit bericht dat je meedoet en me hebt gemaild. Vermeld NIET het antwoord hieronder.

Hint

Op 20 december om 20.00 maak ik de winnaar bekend.

 

De winnares is bekend!

Van harte gefeliciteerd, Monique Milbou.

Mocht er geen winnaar uitkomen doordat er geen goede antwoorden gegeven zijn, de winnaar zich niet meldt of om welke reden dan ook, zal de prijs in het nieuwe jaar nogmaals verloot worden.

Veel succes!

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

8 reacties

  1. ik heb je gemaild nav de prijsvraag

  2. Ja, ik heb je een mailtje gestuurd, en ik doe mee!

  3. Ik doe graag mee en ik heb u een mailtje gestuurd. Haken is wat ik het liefste doe, dus het boekje zou zeker goed terechtkomen!

  4. Leuk! Ik doe graag mee! Ik heb mijn antwoord in een mail gestuurd!

  5. Leuk! Ik doe graag mee en heb je al een mailtje gestuurd. Leuke blog trouwens. En een hele originele blog naam.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?