Verrassing! Welke creatieveling mag ik blij maken

Verrassing! Welke creatieveling mag ik blij maken?

Verrassing! Welke creatieveling mag ik blij maken?

Ik weet dat er een heleboel creatievelingen zijn onder mijn lezers, jullie dus. En voor jullie heb ik een fijn cadeautje (sorry niet-creatievelingen). Van 1 tot en met 5 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht KreaDoe weer plaats. Echte fanatiekelingen weten dat natuurlijk al lang. Want het is hét event voor iedereen die van handgemaakt en DIY houdt.

Verrassing! Welke creatieveling mag ik blij maken?

Eén grote snoepwinkel voor de creatieveling! En zoveel te doen

Er zijn veel fijne shops bomvol creatief materiaal, verrassende ideeën en tientallen superleuke workshops. Je vindt er de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, fashion, tekenen en schilderen, sieraden maken en meer. Honderden experts staan bovendien vijf dagen lang klaar om al je vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen!

Mama Maakt

Nieuw dit jaar: Mama maakt! Een plein speciaal met de leukste DIY-projecten voor (kersverse) moeders, oma’s, tante’s en vriendinnen. Verwacht veel inspiratie voor de leukste kinderkamers, kleding, speeltjes om zelf te maken, baby- en kinderkaarten en ander leuks. Alle inspiratie en materialen die je hiervoor nodig hebt, zijn te vinden op het themaplein ‘Mama Maakt’. Jonge en hippe ondernemers presenteren zich hier door middel van verkooppunten, styling, demo’s en workshops.

 

Verrassing! Welke creatieveling mag ik blij maken? kreadoe 2017

 

Ik mag 3 keer 2 vrijkaartjes weggeven!

Zo win jij twee kaartjes voor KreaDoe 2017?

Laat in een reactie hier of op Facebook weten waarom jij een setje kaarten verdient. Zo creatief als jij bent moet dat geen probleem zijn en misschien ben jij dan straks wel één van de 3 gelukkige winnaars van twee vrijkaarten voor KreaDoe!
Het bericht delen op Facebook is niet verplicht, maar het geeft je wel extra kans.

Natuurlijk kun je ook gewoon kaartjes online kopen. Of met korting via ANWB.

KreaDoe 2017: woensdag 1 tot en met zondag 5 november – van 10.00 uur tot 17.00 uur

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 27 oktober. Op zaterdag 28 oktober maak ik de winnaar bekend via de nieuwsbrief en Facebook.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

16 reacties

 1. Lijkt me fantastisch om te gaan met een vriendin! Mijn eerste kindje wordt in december geboren en ik kan wel wat inspiratie gebruiken om lekker te haken tijdens mijn verlof straks 🙂

 2. Ik wil heel graag in ieder geval 1 kaartje winnen. Waarom maar 1? Ik ga alleen naar de Kreadoe beurs! En dat is heel bijzonder, omdat ik eigenlijk nergens alleen heen durf. Dus het is voor mij een oefening en staat op mijn bucket-lijst. Maar of ik win of niet ……ik heb al met mezelf de afspraak gemaakt om het ook echt te gaan doen. Dus eigenlijk ben ik al een winnaar.

 3. Ik zou heel graag naar de kreadoe willen dit jaar. Vorig jaar kon ik helaas niet en daarom wil ik dit jaar heel graag.
  Ik neem dan mijn moeder mee. Samen gezellig een dag uit en ondertussen creatieve ideeën opdoen. Zodat we in de winter fijn kunnen knutselen.

 4. Ik ozu graag willen winnen zodat ik met mijn beste vriendinnetje kan gaan

 5. Ja ik doe graag mee. Mijn moeder en ik zijn echte crea bea’s. Zij heeft een onderzoek en ingreep gehad die heel heftig is geweest. De uitslag van de kweek was positief dus tijd op het te vieren. Ze is nu opgeknapt en ik zou haar enorm verrassen om met de kaartjes met haar op pad te gaan!

 6. Dit zou ik heerlijk vinden “kaartjes voor KreaDoe”. Tussen nu en 1 november hoop ik Oma te worden van mijn eerste kleinkind. Kan ik snuffelen bij alle kramen voor wolletjes/katoentjes om iets mooi’s te haken of breien of iets anders wat ik tegenkom.

 7. Een nieuwe creatieve hobby, dat is waar ik naar op zoek ben. Wat een perfecte plek om te snuffelen, samen met mijn dochter.

 8. Jaaaaaa, ik wil wel.
  Gezellig dagje uit,met m’n moeder.
  Quality time,genieten van de doe het zalfjes, samen met m’n allerliefste,MAM

 9. Beste Helga,
  Wat een leuk idee; gratis kaartjes dat zou helemaal leuk zijn. Samen met mijn vriendin hoop ik ook eens 1 dag op stap te gaan. Als je met een groot gezin bent of uit een groot gezin komt is dit echt een geweldige creatieve snoeptrommel om echt van te genieten. Na al dat harde werken en opruimen hebben wij dat echt verdient. Er gaat wel een hoop aan vooraf en achteraf gaan we weer gezellig aan de slag Volg je al een poosje en heb door jou nieuwsbrief en huishoudschema nieuwe routines kunnen ontwikkelen. En tja… de 7 dagen herfstchallengen was ook super…..! Nu is het mijn opruimmaand voor mijn hobbyspullen en tja de deadline dat het af moet zijn is de kreadoe beurs. Daarna weer lekker crea bea bezig gaan, wij maken van alles, mijn vriendin en ik, en verkopen het dan weer voor goede doelen. Daarom zou het leuk zijn als wij kaartjes winnen. Hart.groet Arianne

 10. Wil er graag met mijn dochter naar toe. Dat is ook een creabea.
  Lijkt me leuk haar te verrassen

 11. Deze keer doe ik niet mee.
  Niet omdat ik niet creatief ben, maar omdat ik in die periode niet kan gaan.
  Ik wens iedereen veel succes en de winnaars een fijne dag.

 12. Ohhhh wauwww, dat zou een welverdiend uitje zijn sinds hier trouw en stipt wordt gewerkt volgens het Waarismam-schema.
  Tijden van Kasten die je liever dicht dan open doet, kabouters die nooit komen opdagen als je ze had ingepland voor de strijk en planten die jaloers je aan zitten te staren als je net aan je glaasje water zit…die zijn hier voorbij!
  Enfin, hier in huis weer tijd voor leuke dingen waarbij de creabeurs zeker ook op de planning staat samen met creatieve?puber?dochter.

 13. Dit zou zo gaaf zijn voor mijn zus Margriet en mij, en onze meiden!!
  We houden zó van creatief bezig zijn! En dankzij ‘waar is Mam’ hebben we daar nu zóveel tijd voor!! ??

 14. Als ik win neem ik mijn co-pleegmoeder mee die onze pleegdochter regelmatig even opvangt zodat wij even 50+ dingen kunnen doen. Wij zijn allebei gek op haar én op knutselen.?

 15. Mijn hart maakt een sprongetje! 2 vrijkaartjes, wat leuk! Graag wil ik met mijn vriendin naar het diy walhalla en naar het mama maak plein!

 16. O heerlijk, zoeken naar leuke stofjes, plotterspulletjes, leuke ideeen om de wintermaanden door te komen! En de rest van mijn gezin……die stal ik bij de buren van Eurospoor! It’s me time?

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?