Een overzichtelijke agenda die perfect bij jouw huishouden past winnen?

Een overzichtelijke agenda die perfect bij jouw huishouden past winnen?

Alle ballen in de lucht houden, valt niet altijd mee. Vooral als je een drukke baan hebt, een druk gezin, een druk sociaal leven, graag wilt sporten en ook nog van je vrije tijd en je gezin wilt genieten. Organiseren is dé sleutel. De één doet dit digitaal, de ander vindt het overzichtelijker om een geschreven plan te hebben. Hiervoor is een agenda een uitkomst, maar niet in alle agenda’s kun je je ei kwijt. Oftewel, datgene wat jij bij wilt houden of waar je grip op wilt, is geen plek voor. En een echte overzichtelijke agenda, die bij jouw huishouden past, is niet makkelijk. Meestal zit er nét dat ene niet in of had er voor jou wel het een en ander weg mogen blijven.

De perfecte agenda is moeilijk te vinden

Alles vastleggen in één agenda en deze dan ook nog eens overzichtelijk houden, valt niet mee. Er moet een weekmenu in passen, een boodschappenlijst en alle bijzondere dagen moeten worden aangegeven, zodat je niets vergeet. Een aantal handige, huishoudelijke tips zijn ook welkom. Niet oeverloos moeten bladeren als je even snel iets moet noteren. Geen gedoe met paperclips die loslaten waardoor je vervolgens toch weer dat ene bonnetje kwijt bent. Geen wellus-nietus-spelletje hoeven spelen met je kinderen of ze hun zakgeld hebben gekregen op die ene zaterdag. En als collega’s besluiten om de vergaderdatum te veranderen, niet hoeven krassen, maar gewoon gummen, ook al is het met de pen geschreven.

Zo’n nette, overzichtelijke, werkzame en nuttige agenda, dat zou ideaal zijn.

Hij bestaat!

 

 

 

Je gelooft het of niet, maar in deze agenda worden zelfs menusuggesties gegeven. Ga je op wintersport? Dan vink je gewoon de inpaklijst af en weet je zeker dat je alles bij je hebt. Voor de zomervakantie, idem dito. En er zijn nog een heleboel andere checklists. Hou je van stickers plakken of kortingsbonnen? Alles zit er in. Zelfs voor een samengesteld gezin, die steeds vaker voorkomen, zitten er aparte invulsheets in.

Kortom: Alles wat handig is binnen de organisatie van jouw huishouden zit in één agenda.

De familie agenda 2018 is gemaakt door Sophie Timmermans en is hier te koop.

Sophie gaf mij er drie stuks!

En ik heb uiteraard aan eentje genoeg, dus drie maal raden wat ik met die andere twee ga doen? Juist ja!

Ik ga er twee weggeven!

En omdat 2018 al ruim een week oud is ga ik dit snel doen.

 • Laat mij hieronder weten waarom jij (of iemand anders) deze agenda moet winnen.
 • En laat Sophie even weten dat je haar familie organizer leuk vind door haar Facebook te liken.

Ik kies dan de winnaars op zondag 14 januari a.s.

Like de Facebook pagina om de uitslag niet te missen!

Update: de winnaars zijn inmiddels bekend.

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

102 reacties

 1. Ideale agenda omdat werkelijk alles erin staat wat ik nodig heb.

 2. Nog net op de valreep, maar dat past ook weer perfect bij ons gezin.
  Wij zijn allemaal best wel chaotisch en op structuur en lijstjes draaien wij goed.
  Alleen vind je bijna nergens alles in één set wat past bij ons grote gezin. Wij zijn een sportief en actief gezin met 5 hoogbegaafde (of vermoedelijk hoogbegaafde) kinderen in de leeftijd van 1 t/m 9 jaar. De oudste zoon is al daardoor al flink aan het puberen en vergeet regelmatig afspraken of komt te laat. En ook onze lieve hond Choemba. Afgelopen zomervakantie dachten wij dat we haar in Tsjechië achter moesten laten, ons doel was Slowakije, maar we zijn in Tsjechië gestrand. Uiteindelijk een prima vakantie en onze hond is weer helemaal opgeknapt en inmiddels zelfs 12 jaar geworden.
  We zouden graag het nieuwe jaar weer fris willen starten (al walgt mijn man van die term haha) en ook graag een keer op tijd op vakantie willen vertrekken, zonder dingen te vergeten. We zijn vaak wel weer creatief in het bedenken van alternatieven of oplossingsgericht denken 🙂
  Maar ook fijn om geen dubbele afspraken meer te hebben of een iets te strakke planning.
  En daarnaast nog mijn eigen KDV aan huis en de administratie en andere belangrijke overzichten bij elkaar te houden, in te kunnen plannen en te ordenen. Goed leerpunt voor ons met deze gave agenda/planner.

 3. Kom ik toch net op tijd achter deze actie…. 😉
  Na een zeer drukke twee weken, had ik vandaag een dag waarop ik verschrikkelijk moe was. Niet prettig… gezien het feit ik eindelijk weekend had!
  Gisteren liep ik tegen je site aan. Wat een verademing! Ook ik ben dol op lijstjes! Vol enthousiasme heb ik al de checklist geprint en met mijn man besproken. We gaan aan de slag! In de hoop dat dat veel rust zal brengen. Het is nu voor ons beide duidelijk wat er gedaan moet worden en wat er al is gedaan.
  Als aanvulling zou ik dan nog graag de agenda willen hebben. Nog meer lijstjes, waarvan je denkt: Oh ja! Handig! Ik hou ervan! Dus bij deze wil ik graag ook kans maken op de agenda.
  Ik wacht de uitslag gespannen af! Fijn weekend!

 4. O wauw, die is gaaf! En wat zou dat een oplossing zijn. Met een man met ADHD, ikzelf Asperger en een baby van nog geen 5 maanden zou dit heel welkom zijn. Je kunt je de chaos hier niet eens voorstellen!

 5. Ik zou heel tevreden zijn met de agenda. Ik lig al sinds begin januari in het ziekenhuis. Het zou heerlijk zijn om samen met men echtgenoot te kunnen overkomen wat er dringend moet gebeuren en wat niet. Want weken met papiertjes is het toch echt niet hoor

 6. Van alle getoonde pagina’s word ik al heel blij. Laat staan van een hele agenda, misschien word het nog wat met de afspraken en lijstjes vroeger liep alles op rolletjes en kwam ik altijd optijd tegenwoordig vergeet ik nog wel eens wat en ben ik het overzicht totaal kwijt, deze agenda zou daar denk ik goed bij kunnen helpen, wie weet word het nog eens wat in 2018??

 7. Hoi Helga en medelezers,

  Tja wat kan ik zeggen waarom juist ik deze agenda zou willen winnen?
  Omdat ik al zoveel agenda’s heb bekeken en gebruikt die nooit 100% werkten voor mij.
  Ik voor dit jaar weer in de winkels én op internet geen passende agenda kon vinden.
  Er toch eentje besteld heb die weer niet DE agenda is.
  En ik er naast toch nog weer een notitieboek nodig heb.
  Ik er altijd nog een kan bestellen als ik niet win. 😉
  Succes met het uitzoeken van de winnaars Helga!

 8. Ik zou de agenda goed kunnen gebruiken. Misschien dat ik dan meer rust in mijn hoofd krijg. Ik kan hem hellaas niet kopen mijn situatie laat dat niet toe.

 9. Al 10x in de winkel naar staan kijken!!!
  Hier in in huis 2 drukke banen een co ouderschap en een heel lief ASS jongetje van 7 jaar. We doen ons best… maar die agenda gaat mij helpen. Ik voel het!!!

 10. Ik doe eigenlijk nooit meer me met winacties mee omdat ik toch nooit win, maar ik ga nu toch een poging wagen. Wat is dit een geweldige agenda zeg! Lijkt me ontzettend handig om alles in 1 te hebben, en niet zoals nu, overal allerlei lijstjes. Ik zou deze agenda dus heel graag winnen, komt mijn goede voornemen van een gestructureerder jaar hopelijk helemaal goed! En ook niet onbelangrijk, hij ziet er gewoon heel leuk uit! Dat wordt iedere dag genieten!

 11. Ik kan deze agenda goed gebruiken. We hebben drie kinderen en we hebben ook de zorg voor mijn autistische broer van 48 die bij ons inwoont. daarnaast zijn we eigenaar van twee restaurants waar we hard in werken dus druk druk druk. Alles draait bij ons om strakke structuur en daar kan ik deze agenda goed bij gebruiken!

 12. Oh ik zou zo’n agenda zeer goed kunnen gebruiken! Ik ben echt een echt chaos maniak Haha en dus ook dol op maken van lijstjes en kan wel wat rust gebruiken om alles te ordenen!

 13. Omdat ik het net zo lastig vind om te stoppen met huishoudelijke klusjes als om te starten, omdat ik totaal geen zicht heb op mijn uitgaven elke maand, zou het wellicht een idee voor mij zijn om wat structuur in mijn leven aan te brengen…

 14. Gewoon superhandig zo’n agenda. En ook omdat mijn huidige planner eigenlijk niet voldoende ruimte biedt voor alle afspraken, krabbels en notities!!

 15. Overzicht en lijstjes blijken voor mij, juist door de nieuwsbrief waarismam en de fb pagina echt goed te werken. Ze gaven al veel inzicht en oplossingen. Dus zal deze agenda mij helemaal op de rails zetten met natuurlijk wel de fb pagina waarismam erbij, anders ben ik weer terug bij af, gok ik, haha!
  Met mn nieuwe ‘baan’ als gastouder zal ik vanaf februari nog meer te plannen hebben, dus kom maar op met die agenda. Ik kan hem goed gebruiken.

 16. Ik ben dol op boekjes, agenda’s en lijstjes. Deze planner ziet er helemaal leuk uit! Zo m graag winnen om wat orde te scheppen in dit huishouden. Staan we misschien niet voor niets op zaterdag bij de peutergym;-)

 17. Tja, wat kan ik nog toevoegen na alle reacties van de andere enthousiaste medemoeders met planningsproblemen en drukke huishoudens….!?! Ook ik zou de agenda graag willen winnen… Om alles nog overzichtelijker bij elkaar te hebben. Lijkt me ideaal!

 18. We hebben al een gezinsplanner maar ik mis mijn persoonlijke agenda. Deze is wel heel praktisch met handige checklists en tips!
  Ook het weekmenu lijkt me handig plus de boodschappenlijst heb je dan bij je.
  (Nu zet ik wel dingen op de planner die thuis ligt en ben ik het in de winkel vergeten ?)

 19. hallo,

  Naarmate ik ouder word, merk ik dat ik meer en meer orde op zaken wil hebben: in het huishouden, in afspraken maken, in mijn werk. Ik heb het steeds moeilijker met chaos.
  Zo ben ik op zoek gegaan naar tips en tricks om een ordelijk huishouden te creëren. Nu ben ik nog maar een tweede week bezig met het huishoudschema en ik zie het helemaal zitten!
  Een papieren agenda is een must. Ik heb er eentje gehad die altijd in mijn keuken klaarligt. Zelfs de kinderen vinden het tof dat ze kunnen meekijken.
  Deze nieuwe agenda lijkt me echt een must: een agenda met al die tips en tricks bij elkaar. Lijkt me super !

 20. Hey,

  Dit lijkt mij een heel praktische agenda !
  En met 5 kids in huis zou die heel goed van pas komen.
  Ik werk niet graag met een digitale agenda want dan moet je telkens de pc aanleggen en dan ben je weer afgeleid om door te klikken naar andere dingen …
  De juiste agenda voor mij (ons) heb ik nog niet gevonden. Misschien is het deze wel 😉
  Ik heb al heel veel gehad aan jouw schema’s … soms moet ik me wel eens herpakken 😉

  Groetjes en nog veel succes verder !

 21. Ik kan er een agenda vol over schrijven: moeder van 3 waarvan 2 AD(H)D, vrouw van een ADHD man, part-time werken, letterlijk de aanjager en motor van het gezin, maar door al dit behoorlijk (over)belast en gelukkig door eindelijk goede hulpverlening en coaching en medicatie (anti-depressiva en oxazepam) is het nu redelijk onder controle, voor zover mogelijk. Diverse periodes van overspannen zijn en burn-outs achter de rug, waardoor ook mijn geheugen en organisatie- en structuurtalent onder te lijden hebben gehad. Dus die agenda is zo ontzettend welkom, het zou mijn houvast worden X

 22. Deze agenda lijkt me ontzettend leuk, interressant , een must om te hebben om al je plannen , werk op een gestructureerde manier te kunnen doen, zonder al te veel chaos in je hoofd te hebben.
  Dit zou enorm van pas komen!

 23. Beste Helga,
  Ik zou heel graag een agenda winnen. De reden is dat ik een zwaar jaar tegemoet ga. Ik ben nu 5 jaar gescheiden en het laatste jaar weigert mijn ex mij de kinderen te laten zien. Ik heb begrepen van de voogd van de kinderen dat hier het aankomende jaar verandering in gaat komen. Waar ik heel blij van word. Maar wat je zo vaak steld is hoe plan je alles? Ik ben hier geen ster in en door omstandigheden ook erg onzeker over geworden. Nu ik de kinderen hopelijk meer te zien krijg moet er struktuur in de chaos. Precies die extra dingen die in de agenda worden bijgehouden zouden mij veel meer rust geven. Ik zou de kinderen en natuurlijk mijzelf die rust na die vijf jaar ook gunnen. Mocht ik niet de winnaar zijn gun ik de winnaars veel plan en opruim geluk. Hopelijk delen ze dit met jou zodat ik er ook weer van kan leren. Met vriendelijke groet, Angelique
  Ps Een goed gepland en gezellig gezond 2018

 24. Hoi Helga, die agenda moet hier in huis komen!!!
  Je hebt ons leven van chaos getransformeerd tot redelijk leefbaar, maar het kan altijd nog veel beter,
  Ja we zijn op de goede weg maar die stok achter de deur, die hebben we in ons huishouden kennelijk nodig,
  Dank alvast voor het schoonmaakregime en alle goede en nuttige tips!
  Nog de beste wensen,
  Emma

 25. Eindelijk een ultieme agenda! Wist niet eens van het bestaan, waarom wil ik hem winnen…doordat ik inmiddels alweer 4 weken in de lappenmand zit heb ik nog geen tijd gehad om een nieuwe agenda te kopen, dus doen we alles even op losse velletjes, niet handig, nee ik weet het.
  Dit zou een uitkomst zijn zodat ik gelijk een frisse start kan maken met nieuwe agenda en alles tip top geregeld dankzij Helga en Sophie??
  Maar helaas ik win nooit wat, dus hoop ik dat er iemand anders erg blij mee gemaakt kan worden…..dan koop ik hem zelf wel…..toch een erg gave agenda!
  Leuke actie!

 26. tsja.. organiseren structureren, waar was ik ook al weer vrouw en moeder 6 kids met autisme en of adhd een aantal, bij 2 jongens ook nog gezondheidsproblemen met de urinewegen. Wat een troost als ik al die reacties lees. Ik ben niet de enige. Ik wil alleen ook nog graag een beetje Arianne zijn. Daarom iets van mijzelf, waardoor ik de rest kan coachen. Blij wordt ik van creatief bezig zijn. Krijg ik daar ook nog eens tijd voor. Om van niets iets te maken. Dat kunnen we dan ook eens inplannen. Een fulltime job 24u. per dag 7 dagen per week. Manager van het gezin heet dat, en tsja… dan is zo’n agenda onmisbaar.
  succes en bedankt voor al een aantal maanden het huishoudschema; daar heb je wat aan. Wilde dat ik dit eerder ontdekt had. liefs ook voor de anderen die meedoen sterkte allemaal.

 27. Mijn goede voornemen van 2018 is dagelijks leven beter organiseren. Dagplanningen, weekplanningen enz..
  Wij zijn een samengesteld gezin van 8 personen. Het klopt wat u zegt..met zo’n groot huishouden is er moeilijk een passende agenda te vinden. Deze zou perfect zijn dus ja ik zou die ontzettend graag willen winnen??

 28. Wauw. Dit is de agenda die ik zoek. Een gezin met 4 werkende gezinsleden en 2 schoolgaande gezinsleden is dit de agenda die ik zoek. Zodat ik elke dag kan bijhouden wie, wat of waar is. Mooi overzichtelijk en georganiseerd. Deze zou ik heel graag willen winnen!!

 29. Wow!! Met 5 kids is zo’n agenda meer dan welkom hier!!!

 30. Wow! Die zou ik heel graag willen winnen! Dan hoef ik niet meer overal briefjes weg te leggen met dingen die ik niet mag vergeten en ontstaat er een beetje orde in mijn chaos…

 31. Ja!! Die wil ik heel graag winnen!! Druk druk druk! Wat overzicht en structuur zijn meer dan welkom!

 32. Ja zoooo graag! Waarom?
  3 kids onder de 6, eigenlijk 4 als we manlief meerekenen…?
  2 eigen bedrijven,
  1 man met een meer dan fulltime job
  Chaos in mijn hoofd en huis..
  Weet niet meer waar ik moet beginnen met alle taken en klusjes.. en zo frustrerend dat ze iedere week weer terugkomen?
  Probeer 2018 goed te beginnen met allemaal losse lijstjes en schema’s, structuur zou erg welkom zijn in de vorm van deze agenda! ??
  Op naar meer tijd vrij maken voor mijn gezinnetje.. ?

 33. Wauw, wat een geweldige agenda! Wat zou ik díé graag willen winnen. Ik ben enorm op zoek geweest naar een fijne agenda en uiteindelijk ‘er maar eentje gekocht’. Had ik deze maar gezien, dan was die het geworden. Structuur en overzicht is zóó belangrijk in ons gezin. Onze (al volwassen maar nog thuiswonend) kinderen hebben ADHD. Bij 1 is ook autisme vastgesteld. Daarbij heeft ze een burnout, een depressie, en is chronisch vermoeid. De ander heeft ook een depressie, en ik….. heb inmiddels ook een burnout én een depressie. Werken lukt al bijna een jaar niet meer, mn huishouden maar moeizaam. Dat is ook de reden dat in je op FB ben gaan volgen. Heel fijn…OVERZICHT
  Daarnaast probeer ik er ook voor mijn schoonmoeder te zijn die een zeldzame vorm van dementie blijkt te hebben (vlak voor Kerst kregen we dat te horen?) Met deze agenda zou er wat meer structuur en overzicht in onze dagen kunnen komen, wat misschien kan bijdragen in wat rust in onze hoofden. Nu dit allemaal opsommend, voel ik de tranen opkomen. We hebben nog een lange weg te gaan. 2018 wordt een jaar van hard werken, hopelijk mag deze agenda mij hierbij gaan helpen. ??

 34. Dit is een top-oplossing! Wij hebben altijd een familiekalender gehad met onze kleine kids…alleen zijn die nu wat groter, en door school, sport en opdrachten voor school vliegt er geregeld iemand uit. Dan hebben we ook nog ons werk, onze clubs/functies…en dan snap je wel, dat het heel erg vervelend is als de digitale agenda even niet meewerkt, wanneer je iets wilt plannen…en niets vervelender dan een afspraak af moeten zeggen, doordat je dubbele dingen in je agenda hebt staan!
  Ik ben altijd nog een voorstander van schrijven op papier, en hier kan ik al mijn losse notities/afspraken/kaartjes in kwijt.

 35. Ik zou dit wonder moeten winnen, omdat ik dan georganiseerd en dagelijks weet waar ik kan beginnen. Zou een verheerlijking zijn voor dat volle hoofd van mij.

 36. Tja waarom ik deze zou moeten winnen? misschien om de trend door te kunnen zetten!!!
  Schoon huis met Helga en georganiseerd met Sofie!

 37. Wauw deze agenda is precies wat ik nodig heb! Ik heb 3 kinderen en een bedrijf en ik ben verslaafd aan lijstjes maken. Het gevolg is dat ik overal to do lijstjes heb: op het prikbord, in de keuken, op mijn nachtkastje enz. Deze agenda lijkt me ideaal: voortaan alle lijstjes en afspraken op 1 plek. Wie weet ga ik dan zelfs wel dingen afwerken! ☺

 38. In een gezin met 4 mannen en 2 honden en ik als enige organizer kan ik wel een mooi maatje gebruiken om mij te helpen om dit alles in het gareel te houden ??

 39. Yes ! Graag daag ik deze prachtige ?familie organizer uit om mijn 3 kinderen en ik met vele mantelzorger taken, de week in goede banen te lijden???

 40. Ik zou graag deze agenda willen winnen, omdat ik twee kinderen en een partner met autisme heb. Zij kunnen helemaal niets plannen en hebben iemand nodig die alles regelt en plant. Ik dus.
  Dan heb ik niet allemaal losse lijstjes, post its en reminders en kan ik alles op een vaste plek bijhouden.
  Ik zou er erg blij mee zijn.
  Misschien ook handig om aan te geven waar hij te koop is, zodat als iemand geinteresseerd is en niet tot de winnaars behoort, toch deze handige agenda kan aanschaffen

  1. hi petra, ik zie je berichtje met de vraag waar hij te koop is. eigenlijk in alle boekhandels, want die kunnen hem bij het centraal boekhuis (tot eind deze maand) bestellen. en online op homeworktime.nl/shop of bij bol. goed weekend toegewenst! gr, sophie – homeworktime

 41. Ik heb ADD en deze agenda kan mij hopelijk helpen om structuur te brengen in ons gezin

 42. Graag ! Ik kon geen goede agenda vinden voor dit jaar. Dat is vast een teken aan de wand ?

 43. Een heerlijk groot gezin met pubers die hun afspraken hebben maar wel eens vergeten deze door te geven en een partner met ADHD waardoor organiseren en plannen veel makkelijker wordt door een familie agenda. En ik ben gek op checklists!

 44. Dag Helga, waarom ik zo’n agenda verdien? Ik heb al sinds mijn 16de chronische depressiviteit. Ik ben nu 42 maar moet nog steeds elke dag vechten om mijn bed uit te kunnen geraken. Steeds opnieuw probeer ik het huishouden onder de knie te krijgen maar steeds lijkt het alsof ik overvallen wordt door de grootsheid van de verschillende taken. Ik ben nog steeds op zoek naar een werkmiddel dat mij in staat zou stellen om alles beter te kunnen organiseren rekening houdend met mijn eigen ups en downs. Misschien dat deze agenda mij een duwtje in de juiste richting kan geven?

 45. 5 kinderen waarvan 1 met een beperking en dus.met speciale school, hobbys en therapieën. En de 4 andere ook elk hun hobby(s)
  2 volwassenen met fulltime jobs (in ploegen) waarvan een ook weekends en feestdagen werkt (maar dan ook weer niet allemaal) en er dagelijks 4 uur gependelt wordt.

  Need i say more?

 46. Als moeder van zes, en binnenkort omi van zes, en beeldend kunstenaar is er altijd wel ergens puin te ruimen, zijn er altijd plekken die om betere organisatie vragen, of opruim omdat alles voortdurend in beweging is. Daarbovenop ben ik actief als beeldend kunstenaar…dit betekent dat ik wel altijd met iets nieuws bezig ben en heel veel materiaal moet opbergen. Ongebruikt en reeds verwerkt:-) ook geef ik vaak workshops in mijn atelier, en dan moet ook alles snel vindbaar en ook ordelijk zijn. Een hele uitdaging! Dus ik ben enorm geïnteresseerd in alle mogelijke tips om het leven aangenamer te laten verlopen. En tijdswinst kan alleen maar positieve gevolgen hebben! 🙂 En zo kan ik ook mijn dochters, die al een eigen gezinnetje hebben, met bijna 3, twee en binnen een paar dagen 1 kindje helpen het Hanne te organiseren! Dus de agenda is zeker welkom!

 47. 33jaar, 1 man, 4 kids, enzo:
  ….omdat zwangerschapsdementie nu geen excuus meer is
  ….zodat ‘vergeten’ omgezet word in ‘gepland’
  ….uhm… oja, ik zou de badkamer poetsen

 48. Ik vind het lastig om te zeggen waarom ik zou moeten winnen maar ik kan wel vertellen dat het met 2 zoons met ADHD heel belangrijk is dat ik zelf het overzicht houd. Nu valt het al niet mee om een goede agenda te vinden en al helemaal niet met allerlei lijstjes en tips.
  Dus ik weet nu welke ik moet hebben ?
  Bedankt en groetjes Hanneke

 49. Ik krijg nu beetje ritme in mijn huishouding.
  Nu zou deze agenda helemaal op tijd komen om mijn resterende bezigheden te mogen noteren en plannen.
  Bij voorbaat mijn dank. Het ziet er veelbelovend uit deze agenda.

 50. Ik zou graag deze agenda winnen omdat ik een werken moeder ben met een baan van 40 uur en ik heb 3 tiener dochters en nog een 2 bedrijven heb waar ik de boekhouding van doe. Ik werk 6,5 dag in de week dus een strakkere planning zou goed uitkomen. Nu loop ik me zelf nog wel eens voorbij.

 51. Ik kan de agenda heel goed gebruiken, omdat ik een heel druk leven heb, ook al ben ik gepensioneerd. Met het doen van vrijwilligerswerk, gedeelde mantelzorg voor mijn broer, hij heeft een beperking, veel aanloop, dus vaak huis schoonmaken, sporten: gymmen en zwemmen, de was doen voor mijn kinderen, kortom te veel om op te noemen!!!!

 52. Ik heb gelijk even gegoogled naar meer plaatjes van deze agenda. Wauw…. dat ik dit nooit eerder heb gezien. We hebben een kalender, maar het overgrote deel van de afspraken zitten in mijn hoofd. Hoe lang gaat dat nog goed zul je denken ☺️
  Een gezin van 4 kan soms best chaotisch zijn qua afspraken, dus ik denk dat deze agenda wel heel goed van pas komt. En bovendien ziet hij er écht leuk uit van binnen!!

 53. Hij zou super zijn voor mijn lieve zus Mirjam vd Berg, die nog een vrij jong gezin heeft met alle to do’s wat daar bij komt kijken en zo’n agenda haar kan helpen om het overzicht te houden!
  Love you sis?

 54. Ik ben net begonnen aan je cursus. De agenda zou mij goed kunnen helpen om de kans te vergroten dat ik meer de boel op orde krijg en kan houden. Ik zou er super blij mee zijn !
  Ik heb 2 meiden, werk 2 dagen en we hebben een eigen bedrijf.

 55. Wat een leuke agenda. Ik kan hem goed gebruiken met 4 kids, nieuwe studie in april en eigen bedrijf.

 56. Lijkt me super om te winnen.
  Mijn huishouding is nogal chaotisch en ik probeer hier structuur in te krijgen. Zou ideaal zijn met zo.n agenda ?

 57. Ja ik wil die wel winnen. Met 2 kinderen, 4 verschillende verenigingen, schoolactiviteiten, kerkactiviteiten en mijn werk zou ik wel eens een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het loopt wel een paar keer per jaar mis. Dan vergeet ik weer wat. zou ik dat dan kunnen voorkomen?

 58. Ik zou graag zo’n handige familie agenda willen winnen, super handig voor ons drukke gezin.
  Beide gescheiden en samen weer een kindje. Dus deze agenda zou voor ons geweldig zijn zodat we goed kunnen opschrijven wie waar is en wanneer?.
  En dan hebben we het nog niet eens over de sporten van de kinderen.
  Dus……dat wordt duimen voor ons

 59. Ik zou deze heel graag winnen.. met ons huishouden van 2 tieners en een baby ben ik echt zo mijn overzicht kwijt.. heb al 1 keer een agenda volgeschreven en gebruik de agenda in mijn mobiel, maar deze zou perfect kunnen helpen om de wirwarchaos in mijn hoofd weer te ontwarren ?

 60. Wat een gezellige agenda, hierin wordt het aangename met het nuttige verenigd. Het laatste niet altijd even leuk, maar op deze manier mooi verpakt. Nostalgische gedachten naar mijn schoolagenda borrelen omhoog, als ik de stickertjes zie….. Oeh, het lijkt me leuk om de gelukkige winares te zijn ?

 61. Als ik niks opschrijf, vergeet ik alles.
  Niet ben ik een lopende agenda voor mezelf maar voor het hele gezin.
  Voor mijn zoon heb ik veel afspraken staan en dan vergeet ik wel eens een afspraak.
  Dan 1dag ervoor bedenk ik me dat er iets moet zijn. En dan pluis ik weer alles uit (mail.brieven) om erachter te komen wat het is.
  Af en toe zie ik door de bomen het bos niet meer.
  Deze agenda zou een goede uitkomst zijn, zodat ook mijn man een “lopende agenda” is.
  Zodat we samen alles tot een goed einde kunnen brengen zonder stress.

 62. Als ik niks opschrijf, vergeet ik alles.
  Niet ben ik een lopende agenda voor mezelf maar voor het hele gezin.
  Voor mijn zoon heb ik veel afspraken staan en dan vergeet ik wel eens een afspraak.
  Dan 1dag ervoor bedenk ik me dat er iets moet zijn. En dan pluis ik weer alles uit (mail.brieven) om erachter te komen wat het is.
  Af en toe zie ik door de bomen het bos niet meer.
  Deze agenda zou een goede uitkomst zijn, zodat ook mijn man een “lopende agenda” is.
  Zodat we samen alles tot een goed einde kunnen brengen zonder stress.

 63. Wat een super leuke handige agenda! Zou hem graag willen winnen. Mijn nieuwe agenda zit nu al vol met Post-it en papiertjes. Fijn om alles overzichtelijk te houden.

 64. Wat gaaf….en super handig! Dit is echt een uitkomst voor mij! Ik ben klassenouder, bibliotheekouder, ik zit in de ouderrraad, ik ben overblijfmama en ik help met race lezen. Ik heb 2 kinderen (8 en 5), zwemlessen, balletlessen en honkbal…haha als ik dit schrijf word ik al moe…en een beetje in de war..I need it! Fingers crossed

 65. Lijkt enorm handig ik vergeet snel maar schrijf het wel op allerhande papiertjes en die verlies ik dan dus lijkt dit mij de ideale oplossing ? Naast ons kinderen is ons leven enorm druk werken en dan mijn man nog helpen met onze zaak. Daarom voor mij enorm handig lijk me ? ik zou hem dus zeer graag ontvangen. ?

 66. Deze chaotische mama kan de agenda meer dan goed gebruiken!
  In een gezin waarin ik alle afspraken moet maken voor iedereen (ja zelfs alle afspraken voor man-lief) is dit de perfecte gedget?
  Byebye schrijfblok, Hello fancy agenda?

 67. Ik doe heel graag mee! Met 2 kleine kindjes, werk, een man die voor zijn werk vaak in het buitenland is kan ik wel wat organisatiehulp gebruiken! Samen met een collega hebben we het iedere dag over dé ideale planner, tot nu toe niet gevonden, maar wie weet is dit de uitkomst. Ik zou hem zelf gaan gebruiken of aan mijn collega geven, ligt er aan bij wie hij het beste past 🙂

 68. Waarom wil ik de agenda weten, omdat ik tot op heden nog nooit de voor mij juiste agenda heb gevonden, dit jaar weer een dure agenda gekocht maar is toch niet wat ik er van verwacht Heb altijd drukke baan gehad sinds 3 jaar met pensioen maar ben ook officieel pleegmoeder van mijn kleinzoon van 13 en dus drukke oma en pleegmoeder tegelijk. Een juiste agenda zou mij zoveel rust geven en daarom zou ik hem graag willen winnen en ontdekken of er toch een juiste agenda voor mij is. Al vast dank voor deze leuke inzet vanuit jullie.

 69. Zou super zijn,huishouden,gezin,werken,mantelzorg,workshops.
  In 1 overzichtelijk agenda.
  Met alle tips en trucks die er in staan.
  Oja graag

 70. Ooooh wat gaaf! Ik zou graag zo’n agenda winnen voor mijn geweldige gezin! Ideaal om van mijn losbladerige systeem af te komen ? Wat een topding!

 71. Met het huishouden zijn we goed op weg maar qua plannen heb ik nog steeds niet het ideale hulpmiddels gevonden. Deze lijkt erg goed in de buurt te komen, zou hem graag willen gaan gebruiken

 72. Maak hier heel graag kans op. Lijkt me een geweldige agenda voor ons drukke gezin. Ik hou van lijstjes dus deze agenda past perfect bij me en in maart gaan we op skivakantie 🙂

 73. Wat een super handige agenda zou goed van pas komen ivm planning eigen bedrijf, kind en andere bezigheden!

 74. Alle ballen hoog houden met 3 schoolgaande voetballende jongens en een man die werkt training geeft en zelf fiets en een moeder die werkt en tennis klinkt bekend maar weet zeker met deze agenda wordt dat een stuk makkelijker.

 75. Ik zou er wel eentje willen omdat ik alles op moet schrijven om te onthouden. Zonder goede agenda loopt het hier in het honderd. En deze ageda lijkt me petfect. En…..ik ben vandaag jarig en zo blij als een kind. Ik kan er echt van genieten en zit met smart te wachten op mijn bezoek vandaag en…op de cadeautjes. ?

 76. Ik zou graag deze mooie family-agenda winnen voor mezelf en ons gezin.
  Wij hebben 2 kinderen met speciale behoeftes. Hierdoor veel afspraken en veel dingen om bij te houden. Al geruime tijd wanhopig op zoek naar een systeem om alle losse boekjes, briefjes, kalenders, spokende dingen in m’n hoofd, lijstjes, huishoudelijke taken, etc etc in bij te houden.
  Deze agenda geeft hoop!

  * uiteraard heb ik je gelike op Facebook, daar kwam ik deze mooie winactie ook tegen!

 77. O deze zou zó handig zijn.
  Ik sta op de transplantatielijst.
  Met 3 kids en alle ziekenhuis bezoekjes, en dan ook nog het normale leven, school, tandarts, uitjes en vooral het huishouden is het in mijn hoofd en huis een chaos.
  Help, Red/ herstel mijn structuur!!!!

 78. Dat lijkt me een super agenda! Met vier jonge kinderen en hun afspraken en mijn eigen werk en afspraken en ook nog min man erbij 😉 …… kan ik een goede agenda zeker gebruiken.
  En het zakgeld lijstje. ..super die is het hardste nodig ?!

 79. O jaaa!! Heel graag. Ik ben hier thuis toch diegene die alle ballen hoog moet houden. Ik heb officieel 2 kinderen, een meisje en een jongen, die al heel wat afspraken hebben met hockey, voetbal en tennis. Maar eigenlijk heb ik er 3, m’n man ook meegerekend, want die is in alle opzichten ook gewoon een kind ??.
  Dus ja, de agenda is hier meer dan welkom en hij ziet er natuurlijk fantastisch uit.

 80. Kan ik goed gebruiken, tis af en toe een beetje rommelig hier in huis. ?
  En dan ruim ik alles wel op, maar de rest hier heeft dan nog niet helemaal door ?.

 81. Aaaaaaah! Zo graag! Heb hier een la met 2 agenda’s, een weekplanner aan de muur, een boekje waarin ik een poging deed om zelf een all-in-one agenda/planner/overzicht-ding te maken, maar niks werkt, en ondertussen kom ik niet toe aan mijn regelmaat omdat ik er TE veel naar op zoek ben….. zou dus TE GEK zijn om dit te winnen…. (kan ik me eindelijk es bezig houden met mijn was, vieze wasbakken en het ECHT plannen van mijn leven….. ja, klinkt idd heel hopeloos, maar toch wil ik dat heeeeeeel graag.)

  Wil ook graag spreken namens de kindjes (7&11) Denk dat zij ook zitten te springen om EINDELIJK eens zakgeld te krijgen….

 82. Al ern hele tijd op zoek naar zo’n soort agenda. Deze lijkt mij ideaal voir mijn gezin en gastouderopvang.

 83. Ik ga geen lange reactie plaatsen (kost teveel tijd 😉 ) maar dit zou erg fijn zijn !!!

 84. Hoi,
  Zo’n leuke handige agenda!!
  Dit zou mijn miserabele organisatietalent een groot stuk vooruit kunnen helpen.

 85. Nou als ik mocht winnen ga ik hem niet weggeven hoor! Die kan ik zelf veel te goed gebruiken ?. Tandarts afspraken,
  10 minuten gesprek noem maar op, ik vergeet het allemaal ?. De agenda die ik nu heb was goedkoop maar waardeloos.

 86. Door de burn-out de ik heb gehad, heb ik nog steeds geheugenklachten mbt vergeetachtigheid, planvermogen, organisatievermogen etc. Kortom , alles wat altijd vanzelfsprekend ging, kost nu extra energie. Ben nu begonnen met jullie schema’s om weer structuur aan te brengen en denk dat de agenda me hier goed bij kan helpen. Daarnaast heb ik ook nog eens een ”agendatik”, dus dit zou echt een cadeautje zijn?

 87. Met drie kleine kindjes hebben mijn hormonen de afgelopen jaren een flinke rollercoaster doorstaan. Ik was nog niet genezen van de ene zwangerschapsdementie of de volgende diende zich aan… 😉 Ik leef met lijstjes, schema’s en roosters. Wat zou het heerlijk zijn dit allemaal op één plek te hebben… zodat ik straks niet alleen een georganiseerde moeder lijk, maar ook echt ben!

 88. waarom ik hem wil winnen, zelfs moet winnen, lol. Ik kan wel 1000 en 1 redenen verzinnen. Maar de belangrijkste is denk ik wel om de dag en de weken zo stressvrij mogelijk door te komen. Niet alleen voor mij maar ook voor het gezin, inclusief de hond is dat natuurlijk wel fijn ????????

 89. Ik wil hem graag zelf winnen. Ben herstellende van een burn out en mijn geheugen lijkt wel een vergiet?. Draaide ik vroeger mijn hand niet om om het huishouden draaiende te houden. Het is nu drama?dus deze agenda zou ik supergraag willen winnen????

 90. Ik zou deze agenda super kunnen gebruiken met drie zonen en werken als gastouder zou het mega gemakkelijk zijn om alles te kunnen bij houden in deze super mega leuke en voor praktische agenda

 91. Ooh wauw! Deze organizer zou een uitkomst zijn in mijn huishouden/gezin/moederbedrijf!
  Ik was zelf al aan het uitvogelen hoe en wat maar met deze organizer kan ik gelijk starten!
  En dat wordt hoog tijd want ik loop al een week achter..
  I wish!

 92. Wauw, wat een gave agenda! Zou echt superfijn zijn in ons ietwat chaotische en drukke gezin. Ik was van plan in het nieuwe jaar mijn eigen agenda te maken (bullet journal), maar in de 2e week van januari ben ik er nog steeds niet aan toe gekomen…;) Zo’n mooie agenda is dus echt een uitkomst!

 93. Hallo,
  Vorig jaar ben ik 4x geopereerd en heb een jaar niet kunnen doen wat ik wilde en/of dat wat moest. Met een gezamenlijk eigen bedrijf, 2 opgroeiende jongens, 1 gaat dadelijk naar de middelbare en de andere is gescout voor het keepen en daarnaast natuurlijk het huishouden en ontspanning lijkt mij zo’n agenda een hele fijne hulp om alles overzichtelijk te houden nu ik weer “normaal ” ga meedraaien.

  Groetjes Linda

 94. Dat lijkt me een super handige agenda.
  Ik zou hem graag willen winnen omdat ik met mijn zoon van 9, dochter van 13, hartwerkende man en mijn baan van 24 uur in de zorg wel wat organisatie, tips en trucs in het huishouden kan gebruiken zodat alles weer op rolletjes loopt ?

 95. Ik zou deze agenda graag willen winnen, en niet alleen omdat hij er zo mooi uit ziet, maar zeker omdat hij veel informatie bevat. Sinds ik in de thuiszorg ben begonnen (na 2 jaar ziektewet en half jaar wia) en onze oudste zoon dit jaar de switch gaat maken van svo naar regulier onderwijs, zijn er vele afspraken die overzichtelijk gepland moeten worden. Tel daarbij een man met drukke baan en nog ’n zoon als brugpieper, dan is een duidelijke agenda zeker wenselijk.

 96. Omdat 2018 mijn jaar wordt! Een tiener, een puber, een puppy, een echtgenoot, een baan in t onderwijs en de start van mijn eigen bedrijfje. Daar kan ik die agenda goed bij gebruiken!

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?