Sinterklaashop met kans op 40 prijzen

Sinterklaashop met kans op 40 prijzen!

Sinterklaashop met kans op 40 prijzen!

“Komt er nog eens zo’n bloghop met van die mooie prijzen?” Na de bloghop van de Mamablogger Dag kreeg ik regelmatig dit soort vragen. Het antwoord is nu: “Ja!” want vandaag is het weer zover: De Sinterklaashop!
Samen met 39 andere bloggers hebben we weer zo’n supergave bloghop georganiseerd. Op elk blog maak je kans op een leuk Sinterklaascadeau, voor jezelf of voor je kind. En dat maar liefs 40 keer, dus hop ze!

 

Sinterklaashop met 40 prijzen!

Wat is een bloghop

Met een bloghop kun je van het ene blog naar het andere ‘hoppen’. Het is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs en dat zijn er in dit geval 40 stuks. En wat er natuurlijk niet mag ontbreken zijn die supermooie prijzen, allemaal Sinterklaas cadeautjes.

Zo werkt deze Sinterklaashop

Het werkt heel simpel. Je kunt bij elk blog instappen en vervolgens lees je wat het volgende blog is.
Is Waar is Mam je startpunt dan hop je net zo lang door totdat je hier weer terecht komt. Je hopt dus van blog naar blog en op die manier leer je alle 40 blogs kennen. Maar dat is natuurlijk niet alles!

Op elk blog kun je meedoen aan een prachtige winactie. De voorwaarden die eraan gesteld worden verschilt per blog en staan duidelijk aangegeven bij de betreffende winactie. Vervolgens klik je op de aangegeven link om naar de volgende blogger te gaan.

Ben je aan komen hoppen via een ander blog?

Dan ben je doorverwezen door Mrs Mama, dankjewel Marije. Op haar blog neemt ze je mee in de wondere wereld van het moederschap. Mrs Mama is een lifestyle- en mamablog waar Marije dagelijks schrijft over het moederschap, het nieuwste speelgoed, de leukste DIY’s en de mooiste kleding.

Dat betekent ook dat je waarschijnlijk voor het eerst op dit magazine komt en ik zal me daarom even netjes voorstellen.
Mijn naam is Helga Post, getrouwd met kinderen in de leeftijd van 15 t/m 20 jaar en auteur en eigenaar van dit blog. Ik schrijf op Waar is Mam voor alle vrouwen met een huishouden. Dat betekent dat de onderwerpen die voorbij komen betrekking hebben op alles wat er in een huishouden voorkomt.

Binnen Waar is Mam help ik via een besloten Facebook groep vrouwen met het bijhouden van huishoudelijke taken in Firma Huishouden. Via een maandelijkse planner en dagelijkse reminders, en ook tips en trucs, motiveer en inspireer ik alle leden binnen deze groep. Als je hier meer over wilt weten kun je dat hier lezen.
Ook maak ik regelmatig andere planners, labels, printables en andere bruikbare downloads. Deze zijn voor nieuwsbrief abonnees gratis. Wil jij ook eens snuffelen in die gratis downloads en alle nieuwe in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan ook in.

Gratis Planner en Doeboek voor de spannendste tijd van het jaar

Als welkomstgeschenk ontvang je nu een Doeboek voor deze spannende tijd van het jaar voor je kleintje. Hoe toepasselijk! Meer dan 25 pagina’s dik en helemaal gratis! Schrijf je in en download het vandaag nog. Leuk voor in de schoen!

[wysija_form id=”10″]

 

Snuffel gerust eens rond op dit blog om een indruk te krijgen door te surfen door de verschillende onderwerpen. Wellicht zit er iets bij wat je interesseert. Schroom niet om vragen te stellen door mij een bericht achter te laten. Wil je me volgen op Social Media? Dat kan via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest.

Wat kun je winnen op Waar is Mam?

Tijdens deze Sinterklaashop kun je uiteraard bij mij ook een leuke prijs winnen. De dvd van Heksje Lilly is een film van 85 minuten voor kinderen vanaf 6 jaar en uiteraard in het Nederlands. De heldin Lilly in dit verhaal is een meisje van 10 jaar dat op een dag een magisch boek op haar kamer vindt. Maar er duikt nog meer op en wat dat is moet je zelf maar ontdekken als je deze spannende film wint.

Heksje Lilly kun jij winnen!

Sinterklaashop met 40 prijzen!

 

 

Wat moet je doen om kans te maken

Om kans te maken op deze dvd hoef je maar twee dingen te doen:

 1. Deel dit bericht op jouw Facebook door onder dit bericht op de deelknop te klikken.
 2. Laat onder dit bericht in een reactie weten dat je meedoet.
That’s all!

 

Sinterklaashop met 40 prijzen!

 

Je kunt deelnemen aan de Sinterklaashop vanaf vandaag, zaterdag 19 november t/m zaterdag 26 november. 

De winnaar is inmiddels bekend!

Het is dus handig om de Facebook pagina te liken zodat de melding op je tijdlijn verschijnt.

LET OP: Wanneer de winnaar zich niet binnen twee weken meldt en de prijs claimt, zal de dvd opnieuw worden verloot. De eerste winnaar kan daarna geen aanspraak meer maken op zijn/haar prijs.

En nu ‘hop’ weer verder

Nadat je dit magazine hebt gelezen, en ik hoop je natuurlijk nog eens terug te zien, hop je verder naar Linda. Op Mamaliefde schrijft zij dagelijks over haar persoonlijke ervaringen die leiden tot inspirerende verhalen die allemaal te maken hebben met het moederschap. Onderwerpen als opvoeding, activiteiten, knutsels, recepten en uitstapjes komen voorbij. Hop dus snel verder om Mamaliefde te ontdekken door op de bovenstaande link te klikken.

Dankjewel Yvonne van Kidzblogger voor dit supergave initiatief en het organiseren van deze dag. En in het bijzonder wil ik je bedanken dat je mijn fantastische redder in nood was 😉

Ik wens jullie, lezers, heel veel plezier en succes bij de Sinterklaashop 2016!

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

38 reacties

 1. Ja leuk, heksje Lilly! M’n dochter van 7 leest de boeken met heel veel plezier! Zou haar graag willen blij maken met een dvd!

 2. Wat een ontzettend leuke manier om eens kennis te maken met deze blog! Leuk!
  Ik doe graag mee voor onze dochter en heb uiteraard het bericht gedeeld op Facebook.

 3. Een leuke dvd is in deze tijd van het jaar nooit weg! Ik doe graag mee voor de kinderen.

 4. Altijd leuk een dvd.
  Ik loot graag verder en ga weer verder hoppen.

 5. ziet er een leuke dvd uit voor mijn kleinkinderen

 6. Jaaaaa, heerlijk om met dit weer samen met de kinderen op de bank een DVD te kijken. Wij doen dus graag mee!!!

 7. Maak er graag een kansje op, en erg leuk om kennis met u te maken via deze Sinterklaas hop. Want inderdaad u kende ik nog niet, maar zal na al het hoppen eens rustig op mijn gemak rondkijken hier 🙂
  Heb de actie gedeeld via de knop op FB en Twitter

 8. Leuk; deze blog is nieuw voor mij. Ik doe niet mee met deze winactie, maar ik kom zeker nog eens terug

 9. Wij zijn dol op spannende films! Ik doe dus graag mee aan deze hop-wedstrijd!!

 10. Mijn meisje is hier nog iets te klein voor dus ik doe niet mee met je leuke winactie. Ik hop weer gezellig verder 🙂

 11. Graag zou ik willen winnen voor mijn dochter. Zij leest graag de boeken van Heksje Lilly. Helaas heeft zij de film nog niet gezien, dus dit zou erg leuk zijn om te winnen!

 12. leuk!! Ik doe mee voor Lucas & Eva 😀

 13. wat leuk weer een nieuw blog erbij, ik doe verder niet mee met de winactie maar ga je wel volgen.

 14. Ik doe erg graag mee. Sophie ons nichtje zou er heel blij mee zijn.

 15. Ik deel meteen mee. Super leuke dvd voor mijn dochter, bijna 7 jaar dus helemaal de doelgroep

 16. Ik wilde je even laten weten dat ik gezellig ben langsgehopt vandaag…

  En elkaar helpen vind ik zelf heel gewoon! Samen zijn we sterk toch..

  Succes met de hop en ik kom snel weer even bij je langs om op je leuke site te buurten!

  1. Author

   We staan inderdaad samen sterk door elkaar te helpen. Dankjewel nogmaals en fijn dat je nog eens langskomt.

 17. Wij hebben deze leuke film al, dus ik doe niet mee aan de winactie. Wilde wel even gedag zeggen, dus bij deze: Hai! Fijne dag!

 18. Ik doe zelf niet mee met de winactie maar wou als collega blogster hopper even komen goeiedag zeggen 😉

 19. Super leuk..! Ik doe graag mee voor de DVD
  Facebook: An Na

 20. Denk dat onze dochter hier nog wat te jong voor is, jammer want het lijkt me een leuke film!

 21. Ik doe mee, leuke film om in deze wintermaanden te gaan kijken.

 22. leukke actie deze bloghop, veel succes allemaal

 23. Goedemorgen. Ben helemaal nieuw bij je. Kom door de actie even langs hoppen. Heb gelijk je fb geliked. Doe graag mee met de dvd. Ze heeft met de sint een boek in haar schoen gekregen en is die aan het lezen. Ze is 7 jaar. Eindelijk iets gevonden wat haar lezen triggert. De dvd lijkt mij ook erg leuk. Kunnen we samen kijken.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?