met een verhuisservice?

Goedkoop verhuizen met een verhuisservice? Dat kan!

Goedkoop verhuizen met een verhuisservice? Dat kan!

Ik schreef er al eens eerder over; Verhuizen. Over waar je allemaal aan moet denken voordat je überhaupt gaat verhuizen. Meestal wordt er alleen gekeken naar dat mooie huis op die fantastische plek. Er zijn een aantal zaken waaraan je niet meteen denkt. Zoals hoever is het naar school en is er een winkel in de buurt. Of is er ook geluidsoverlast.

met een verhuisservice? Dat kan!

De verhuizing staat gepland en nu?

Maar als je de beslissing eenmaal hebt genomen en je hebt een prachtig huis uitgezocht, dan komt het harde werken aan: Het verhuizen.

Ik ga je eerlijk bekennen, ik doe het niet graag en ben het ook niet van plan; verhuizen. Maar zou het er toch van moeten komen dan láát ik me verhuizen. Dat lijkt me heerlijk. Dat sjouwen en tillen is niet aan mij besteedt.

Een verhuisbedrijf is te duur

Maar het verhuizen zelf is al duur, dus zullen de kosten van een verhuisservice wel geschrapt moeten worden. Die passen niet in mijn budget. De laatste keer dat we verhuisden, ruim zeven jaar geleden, hebben we eens een aantal offertes laten maken door een paar verhuisbedrijven. Die offertes hebben het niet lang volgehouden en zijn, na het zien van het eindbedrag, verder ongelezen in de papierbak terecht gekomen.

Of is een verhuisservice toch betaalbaar?

Maar nu kreeg ik een leuke aanbieding van een tweetal studenten die een verhuisservice zijn begonnen. Door eigen ervaring kwamen ze erachter dat een verhuisbedrijf klauwen met geld vragen. Zo ontstond het idee; dit hoeft niet zo duur te zijn. Wij gaan mensen verhuizen voor een veel lagere prijs, omdat het kan!

Studentverhuizers, zo heten ze, verhuist niet (alleen maar) studenten, maar is een low budget verhuisservice. Op hun website leggen ze haarfijn uit wat hun werkwijze is en welke diensten ze leveren. Maar ook de tarieven staan duidelijk vermeld.

Een handige checklist

Zoals ik al eerder aangaf komt er bij het verhuizen heel veel kijken. Je moet aan zoveel dingen denken. Studentenverhuizers heeft op haar website een zeer handige checklist. Je kunt hierin bijvoorbeeld zien wat je acht weken voor de verhuizing al moet regelen.

Mocht ik toch ooit nog eens gaan verhuizen dan weet ik waar ik moet zijn.

Dit is een gesponsord artikel.
Ga jij binnenkort verhuizen en doe jij het zelf of laat je je ook verhuizen?

 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?