Bouwtekening nieuwbouw huis

Ga je (ver)bouwen of verhuizen en inspiratie nodig? Win kaarten voor de Eigen Huis beurs!

Ga je (ver)bouwen of verhuizen en inspiratie nodig? Win kaarten voor de Eigen Huis beurs!

Ga je verhuizen of ben je juist druk met een verhuizing? Of misschien heb je wel verbouwplannen of ga je helemaal een nieuw huis bouwen. Dat kun je wel wat inspiratie gebruiken, lijkt mij.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart aanstaande vind de voorjaarseditie van de Beurs Eigen Huis plaats in de Jaarbeurs in Utrecht: Realiseer je Droomhuis.

Kom inspiratie opdoen als je bezig bent met het (ver)bouwen of inrichten van je woning en de nieuwste woontrends wil spotten. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Lees hier de vijf redenen waarom je op deze beurs geweest moet zijn. Kom langs en realiseer ook jouw droomhuis!

 

Ga je (ver)bouwen of verhuizen en inspiratie nodig? Win kaarten voor de Eigen Huis beurs!

Bouw- en verbouw totaal-concept

Jaarbeurs Utrecht staat van 9 t/m 11 maart 2018 volledig in het teken van bouwen & verbouwen. Drie dagen lang presenteren ruim 200 exposanten zich. Op alle vragen rondom het (ver)bouwen van je woning is het antwoord te vinden. Laat je adviseren door architecten, aannemers, villabouwers, financieel adviseurs, duurzame energie experts en vele andere specialisten. Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!

Totale interieur en tuin beleving

Beurs Eigen Huis is niet alleen de grootste en meest complete bouw- en verbouwbeurs in Nederland, maar ook een totale beleving rond interieur en tuin. In het Droomhuis kan de bezoeker nieuwe woontrends & design labels ontdekken, binnenhuisarchitecten, stylisten & interieurarchitecten ontmoeten en zich laten informeren over een goed lichtplan. Ook je droomtuin creëer je op Beurs Eigen Huis. Kom ideeën opdoen en ontmoet o.a. hoveniers, tuinarchitecten, zwembadleveranciers, veranda- en serrebouwers.

 

Keuken en bad xxl

Door de groeiende vraag naar Keuken & Bad inspiratie breidt Beurs Eigen Huis de komende editie uit met een XXL Keuken & Badkamer Experience. Zoek je een keuken of badkamer voor je nieuwe huis of ga je je huidige keuken of badkamer verbouwen? Wat de plannen ook zijn, kom inspiratie opdoen bij de Keuken & Bad XXL Experience.

Groen en duurzaam bouwen en verbouwen

Zelf een huis bouwen, grootse verbouwplannen of een kleine verbouwing in het vooruitzicht? En dat alles natuurlijk ook nog zo ‘groen’ mogelijk. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt bij het maken van de keuzes. Ook de komende editie is er extra veel aandacht voor Duurzaam & Energiezuinig. Je komt o.a. alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, over duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen met een warmtepomp en laat je adviseren over een goed klimaatsysteem en het isoleren van je woning.

Inspirerende sprekers

Beurs Eigen Huis wil de bezoeker inspireren en hem of haar in contact brengen met professionals en experts. Er is een sprekerspodium waar boeiende thema’s aan bod komen en sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen van bouwplannen tot interieurtrends. Ook de specialisten van Vereniging Eigen Huis geven drie maal daags weer een lezing waar je als bezoeker echt iets aan hebt.

 

Ga je (ver)bouwen of verhuizen en inspiratie nodig? Win kaarten voor de Eigen Huis beurs! Win kaarten!

 

Gratis kaarten!

Wil jij kaarten winnen om gratis naar de Beurs Eigen Huis te gaan?
Laat me dan hieronder weten waarom. Vertel me waarom jij inspiratie nodig hebt voor je verhuizing, verbouwing of iets anders.

Op woensdag 28 februari a.s. maak ik twee winnaars bekend, die per persoon 2 kaarten winnen voor de Beurs Eigen Huis!

De winnaars maak ik bekend via Facebook. Vergeet dus niet de pagina te liken als je het niet wilt missen!

Wil je winnen? Laat je reactie achter.
Foto: Beurs Eigen Huis 

Hoofdredacteur | Waar is Mam
Moeder en vrouw van een prachtig gezin. Altijd op zoek naar een makkelijke manier om de onderneming, het huishouden, draaiende te houden.

11 reacties

 1. Ik wil graag een gezellig dagje uit plannen samen met mijn moeder. Ze vind het erg leuk om interieur spulletjes te kopen. Ze heeft een nieuwe bank besteld, dus het zou leuk zijn om daar wat accessoires voor te kopen. Daarnaast ben ik leuke dingen aan het verzamelen voor de uitzet. Ik doe graag mee om deze tickets te winnen.

 2. Ik zou heel graag naar deze beurs gaan met mn vriend. We hebben een nieuwbouwwoning gekocht maar vinden het zo moeilijk om zelf vanaf papier te beslissen. Inspiratie en meedenken door experts is dus super fijn!

  Liefs, Jolanda uit Dordrecht

 3. Als je de winnaar pas 28 maart bekend maakt, heb je een uitdaging óf tickets voor volgend jaar 😉

  Ik zou graag winnen. We hebben ons huis te koop en hopen dus op korte termijn te gaan verhuizen. Hoe leuk is het dan om alvast inspiratie op te doen?

 4. Wil hier graag eens heen, genoeg bouwplannen in het hoofd maar zijn ze ook haalbaar?!

 5. wij willen graag deze beurs bezoeken om uit te zoeken of onze gedroomde keuken/kamerverbouwing ook te realiseren is met ons budget……die is namelijk niet al te groot. Maar volgens mij is er meer mogelijk dan je denkt, mits je de juiste persoon tegen komt. Wie weet staat diegene daar op de beurs……?

 6. Hoi Helga,

  Wat een leuke win actie! Ik doe hier graag aan mee, omdat voor ons eindelijk de tijd aangebroken is om concrete plannen te maken voor het bouwen van een nieuw huis.
  Na jaren in het huis ‘van een ander’ te hebben geleefd, wat smaak en inrichting betreft, zijn we nu wel toe aan iets van onszelf en van deze tijd. Maar waar ga je beginnen? En wat is er allemaal mogelijk?
  Een bezoek aan deze beurs zou voor ons een hele boel antwoorden op kunnen leveren.

  Fingers crossed!
  Mariët

 7. Hallo Helga,
  Wij hebben al heel lang nagedacht over om onze woning te verbouwen, vooral de beneden verdieping. De woning is van 1935..
  Alleen de beneden verdieping willen we nog aanpakken en dan is het helemaal naar onze smaak alleen nu willen we ons natuurlijk oriënteren op de nieuwe woontrends van 2018 en wat de mogelijkheden zijn ook wat betreft duurzaam wonen..dan is dit natuurlijk een mooie kans😊

 8. Wij willen graag een dakopbouw en zijn benieuwd naar de mogelijkheden

 9. Hallo Helga, sinds november volg ik je artikelen en wordt ik geïnspireerd om mijn huishouding aan kant te krijgen. Het lukt steeds beter. Nu zijn wij aan het kijken of we een huis kunnen bouwen voor ons en mijn schoonouders. Zeg maar opa en oma. Zij worden ouder en wij willen ze graag helpen zo lang mogelijk “zelfstandig ” te wonen. Daarnaast hopen we dat het oppas probleem zo is opgelost als ik moet werken. De woonbeurs stond al met potlood in de agenda met vraagtekens, maar door deze inspirerende mailing wil ik er echt tijd voor vrij maken. Met kaartjes kan ik opa en oma vast ook overtuigen om mee te gaan!

  Linda.

 10. Deze wil ik heel graag winnen. 6 april krijgen wij eindelijk de sleutel van ons nieuwe huisje. Het huis waar onze drie kindjes eindelijk een eigen kamer krijgen. 8 jaar op gewacht, ons huis 3 keer in de verkoop gehad. Nu toch eindelijk gelukt.
  Ik zou de beurs vooral gebruiken om te kijken hoe we ons huis het beste kunnen verduurzamen.

Ik ben heel benieuwd naar jouw reactie?